2777
2789
عنوان

واقعا چقدر باید خرج کنیم تا یه خونه بچرخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دو نفریم فعلا مهمون هم زیاد نداریم

واقعا نمیدونم چقدر خرج میشه 🤦‍♀️

ولی قسط ها رو که میدیم، تا آخر ماه کل پولمون تموم میشه

چند روز آخر هم به سختی میگذره🤣

همشم والا خرج میوه و سبزیجات میشه چون گوشت و مرغ و برنج و اینجور چیزها رو چند ماه یکبار عمده میگیریم

چی میخورید پس

گوشت ک خیییلی کم میخریم 

حبوبات هم فقط ی کم لوبیا داریم تو خونه

معمولا آش و سوپ و سیب زمینی و کوکو و این چیزا میخوریم اگه برنجم باشه کته درست میکنیم 

واقعا آدم نداشته باشه ناچاره

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

چیزی ک من دارم میبینم همه مردم دارن

و فشار اقتصادی ندیدیم والا

حرفمو اشتباه نگیرید طرفداری  نکردم

وگرنه اینجا همه مانتوهای ۲ ب بالا هرشب رستوران

تو واقعیتم‌من ادمایی رو دیدم با درامد کم والا لباس انچنانی

فقط فک‌کنم فشار اقتصادی رو منه ک دخل و خرج اصلا نمیخونه

فراموشی کیمیاست

ماهمینیم نفریم خرجمون البته مدیریت میکنیم ولی چه فایده ی روز میری میبینی پیاز گرون روز بعد سیب زمینی ی روز روغن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نمیدونم کلا دقیق چقد خرج میشه ولی واقعا گرونه همه چی.ما پس فردا یه عروسی دعوتیم ۲۰تومن خرجش شده بدون کادو.هفته پیش دختر مریض شد یه دکتر عمومی و دارو و سرم ۵۰۰... همه چی همینه.اصلا نمیدونم چجوری زنده ایم ما ملت

خریدا با همسرمه و هیچوقت حساب کتاب نمیکنیم. فقط میدونم هزینه های درمان وحشتناکه.به خاطر ی سنگ کلیه ۱ ...

طب سنتی رو امتحان کن

ینفر می‌گفت یه دارو بهش دادن بدون درد سنگش پودر شده و دفع شده سونو هم داده بود اوکی بود

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

طب سنتی رو امتحان کنینفر می‌گفت یه دارو بهش دادن بدون درد سنگش پودر شده و دفع شده سونو هم داده بود ا ...

سنگ شکن کردم چون بزرگ بود بعدش رفتم طب سنتی. فعلا که دارم دارو میخورم تا ببینم خدا چی میخواد

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا هیچی نمیمونه حالا نه رستوران میریم نه مسافرت همش خرج میشه

مشخصه در آخر چیزی نمیمونه

شما اول ماه یکی دوتومن بذار کنار یا پارسیان چیزی بگیر،میبینی که میشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چیزی ک من دارم میبینم همه مردم دارنو فشار اقتصادی ندیدیم والاحرفمو اشتباه نگیرید طرفداری نکردموگرنه ...

دخل و خرج واقعا نمیخونه فقط به یه عده انگشت شمار خوش میگذره . 

قبلا مردم پس انداز داشتن 

الان که میبینن با پس انداز نمیشه خونه خرید همه رو خرج دلخوشی های کوچیکشون میکنن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
شغل شوهرم ازاده در روز ۲ الی ۳ درامد داره هیچ پس اندازی ازش نمیمونه دیگ . تازه اهل لباس زیاد خریدنم ...

خوب اون درامد رو که نمیشه خرج کنین ۷۰ درصدش باید بمونه واسه سرمایه شغل .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ