2777
2789
عنوان

دیگه هیچی تو مجازی و باور نمیکنم

1841 بازدید | 101 پست

اینستاگرام ببینم روزه میگم شبه 

چقدر دروغگو زیاده همش خالی بندی و شو آف

یه حادثه ی تلخ اتفاق افتاده به جای اینکه همدردی کنیم، شده مایه ی مسخره بازی بلاگرا

دختر عمم بلاگر شده ..اصلا پاشو از شهرشون بیرون نزاشته هر روز از بندرعباس عکس میزاره و میگه رفتم خون دادم با شوهرم لامسب تو کی رفتی خون دادی آخه خالی بند

شهرشون تا بندر خیلی راهه ها .. شوهرش الکی عکس میزاره آره رفتم کمک کردم و نزدیک ۳ هزار جنازه دیدم و ماشین درست کردم...

کاربری دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید واقعا خون داده

یا رفتن کمک کسی چه داند

ولی اره مملکت ما همینه🫠😔

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خدالعنتشون کنه البته پلیس میگیرشون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کلا تو اون زمان و مکان سه هزار نفر تو‌ گمرک بودن که این تعداد جنازه رو از نزدیک دیده ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اره دروغ زیاده

منم دیروز یه جا تو پیج یک شبکه فارسی زبان دیدم عکس یه دکترو دادن که براثر فشار کاری خودکشی کرده بعد فامیلاش تو کامنتا پیدا شدن که باذکر دقیق مشخصات و مدرک ثابت کردن که بنده خدا چند ماه بوده که  مریض بوده و اصلا خودکشی در کار نبوده

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

تقصیر مردمه ک اونهارو دنبال میکنن یکیش هم خودت ، چرا میری پست هاش را میبینی و تازه حرص هم میخوری ....به درک هرچی میخوان بگن ....

خون راهم که فقط نمیرن همون بندرعباس بدن ، اصفهانم مرکز اهدای خون یه صف صدمتری داشت ...مردم تو گرما مونده بودن تو صف که خون اهدا کنن ...

شاید هم راست بگن ،اصلا پیگیرش نباش ک حرص نخوری ، حیف تو و جووونیت ک تو اینستا و مجازی تموم بشه

خدا نکنه ۳ هزار جنازه 😔با همین ۷۰ نفر هم ۷۰ خانواده بی سرپرست شدمرهم نیست نمک نباشه

بآبا حرف بیخوده سه هزار نفر.زیاد هستن بله ،ولی سه هزار تا نمیشن.

ولی خوب مگه حتی یک نفر هم باشه کمه؟ یه خانواده یه مادر یه همسر یه بچه یه خواهر برادر و...دل اینهمه آدم پر پر میشه واسه یه نفر.

حتی جون یک نفر هم عزیزه و ارزش داره