2777
2789
عنوان

خانما ی سوال

116 بازدید | 14 پست

من خیلی وقته این مشکل رو دارم همش پشتم جوش میزنه بعدشم جاش میمونه

محلول جوش شیرین و ابلیمو

حتی عسل و اسپرین خلاصه چن راهی که توی اینترنت خوندم استفاده کردم پماد ضدجوش هم زدم 

کسی این مشکل رو داره؟ کسی راه حل 100درصدی براش داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم مشکلت هورمونیه. محلول کلیندامایسین بزن.

یه آزمایشم بده

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
پماد زینک اکسید بزن.احتمالا چیزی میخوری که جوش  حساسیتی میزنه.گرمی هم تاثیرداره

اخه میگن استفاده زیادش ضرر داره یه مدت استفاده کردم یکم بهتر شد ولی قطع کردم

ازمایش دادم مشکلی نبود واقعا کلافه شدم

پس بچه ها راست میگن واسه گرمیه. یه مدت کاسنی بخور و شاتره

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
یه دکتر پوست میشناختم میگف جوش هیچ ربطی به تغذیه نداره و هیچ تحقیقی تا حالا ارتباط تغذیه و ...

والا این دکترااا یه چیزی میگن 

مثلا من خودم قبل از پاک سازی کبدم ا خوردن یه دونه خرما یه دونه جوش میزدم الان پسرمم با اینکه 4سالشه همنجوریه 

والا این دکترااا یه چیزی میگن  مثلا من خودم قبل از پاک سازی کبدم ا خوردن یه دونه خرما یه دونه ...

اره من خودمم تجربه دارم

مثلا بادمجون یا خربزه بخورم رو چونم فرداش جوش میزنه

ولی این دکتر خیلی اصرار داش ربطی نداره اتفاقنم یکی از بهتریناس