2777
2789
عنوان

فشار بالا در اوایل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 20423 بازدید | 98 پست

فقط داروهایی‌گه دکتر میگه رو بخور هر کاری هم گفت رعایت کن و نگران نباش بهش فکر نکن

خدا خودش کمک میکنه 

فقط استرس نباید داشته باشی همین

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
بیخیال اگه بدونی ناراحت بودم‌میگفتم قرص اسپرین رو بچه اثر میذاره نابینا میسه از سایت ها میخوندم هم ...

واقعا حق با شماست،همه به من میگن که فقط با استرس خودتو اذیت میکنی ولی کو گوش شنوا،

وای نه تورو خدا نره بالا،مطمئنم رو همین ۱۳ میمونه شایدم کمتر شد😂

دخترم فرشته اسمونی که فقط ۲۵ هفته تونستم برات مادری کنم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حق با شماست،همه به من میگن که فقط با استرس خودتو اذیت میکنی ولی کو گوش شنوا، وای نه تورو خدا ...

😂😂😂

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

ان شالا به سلامتی زایمان کنی

وقت بخیر

ان شالا به سلامتی زایمان کنی وقت بخیر

قربونت عزیزم خیلی ممنون از راهنماییهات و دلگرمیهات،سلامت باشی شب بخیر

سلام عزیزم من خودم پرستارمو اهل اردبیلم هستم فشار ۱۴۰ روی ۹۰ رو میگن فشار تو بارداری رفته بالا و نیاز به درمان داره و فشار ۱۶۰ بر روی ۹۰ رو هم میگن که طرف مسمومیت حاملگی داره شما فقط رژیم تو مراعات کن و ماست و ابلیمو استفاده کن انشالله مشکلی پیش نمیاد 

بعدشم به دکتر مهاجری ام یه سر بزن عالیه

Ashegetam khoda
سلام عزیزم من خودم پرستارمو اهل اردبیلم هستم فشار ۱۴۰ روی ۹۰ رو میگن فشار تو بارداری رفته بالا و نیا ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت

اتفاقا خواهرم بر اثر نادیده گرفتن و بیخیال بودن ایشون دچار پره اکلامیسی شدن.

عزیزم فشارت خوب شذ؟ دارو خورذی؟ 

اره عزیزم بهترم ،رفتم متخصص قلب برام دارو تجویز کردن الان چند ماهه دارو میخورم،تا به لطف خدا این چند ماهم تموم شه.

اره عزیزم بهترم ،رفتم متخصص قلب برام دارو تجویز کردن الان چند ماهه دارو میخورم،تا به لطف خدا این چند ...

اسپرین هم میخوری؟ من فشار۱۳رو۸.۵بالاس؟ چند به بالا خطر داره؟ الا هفته۲۴هست عزیزم

اسپرین هم میخوری؟ من فشار۱۳رو۸.۵بالاس؟ چند به بالا خطر داره؟ الا هفته۲۴هست عزیزم

نه آسپیرین نمیخورم فعلا،متیل دوپا میخورم ،نه زیاد نیست مال منم تازگیها دوباره ۱۳رو ۸ شده،۱۴ رو ۹ زیاده ولی خوب کنترلش کن حتما به دکترت بگو یا به متخصص قلب برو،منم هفته بیست و هفتم دکتر قلبم گفته بود سه ماه اخر دوباره بیا که هنوز نرفتم.

بیخیال اگه بدونی ناراحت بودم‌میگفتم قرص اسپرین رو بچه اثر میذاره نابینا میسه از سایت ها میخوندم هم ...

خانومی شما از هفته چندم بارداری قرص متیل دوپا و آسپرین خوردی؟هر کدومش رو تو چه هفته ای از بارداریت شروع کردی؟رو جنین هیچ اثری نذاشت؟الان به دنیا اومده دیگه بچتون؟از هر نظری سالم سالم هست؟هم هوشی هم ذهنی و هم جسمی؟روزی چند تا می خوردی