2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گازوئیل شوتی، اهل کجایی زاهدان؟

اره خودم زیاد نمیرم ماشینهام دس راننده هست از مسیر منوجان یاکهنوج‌نمیدونم شنیدی ب سرباز جایی ک‌بهش میگن کافه بلوچی یا سرباز خداروشکر خوبه  

گازوئیل شوتی، اهل کجایی زاهدان؟

هرماشین سایپا ۲۳م درمیاره هر سرویس البته‌ ۴۵۰کیلوماربری ۴۵۰برگردی بعد ۴ ب راننده میدی بعد خرج‌مخارج توراه و بنزین کم‌کنی خداروشکر تهش ۱۵میمونه

آهان

اگ پول دارید ماشین بخرید بدید دست راننده ازش سفته بگیرید چون شناختی ندارید البته ما ک آشنا هستیم هیچی نمی‌گیریم ولی بعصی شهرستانی ها ماشین گرفتن دادن راننده سفته گرفتن هردو نون درمیارن

اگ پول دارید ماشین بخرید بدید دست راننده ازش سفته بگیرید چون شناختی ندارید البته ما ک آشنا هستیم هیچ ...

ما همینجا تو شهر خودمون یه اسنپ می‌ترسیم بگیریم ما را چه به این کارها🤣