2777
2789

حالم خوب نیست لطفاً 

یا همینجا یا درخواست بدین 

فقط می‌خوام جوابش درست باشه 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الکی هست همش چی شده مگه

یه مشکلی دارم نمی‌دونم چی میشه 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

انشاالله که درست میشه

چند ساله دعا و راز و نیاز میکنی اما به در بسته خوردی انگار خدا صداتو نمیشنوه ، آرزویی در دل داری که فکر میکنی هیچوقت بهش نمیرسی، یک نفر اذیتت میکنه و قلبتو میشکنه

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

اینا همش چرت و پرتهوقت و پولتو الکی هدر نده

عاشق پیشه، بلند پرواز ، رک و بی پروا هستی 

عاقل و سنجیده رفتار میکنی ولی زبون تند و تیز داری 

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

چند ساله دعا و راز و نیاز میکنی اما به در بسته خوردی انگار خدا صداتو نمیشنوه ، آرزویی در دل داری که ...

توروخدا برا منم بگیر‌ حال دلم خیلی اشوبه اون یکی تاپیکم جوابمو ندادی برات صلوات میفرستم🥺🥺

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
من بلدم. تاپیک هام رو بخون

گلم من خصوصی پیام دادم نیومد 

اینجا هم هنگ کرده 

حس شیشم بهش اعتقاد دارم چون درصدی یه چیزای دیدم 

الان همه دردام یه طرف 

موضوع که امشب مطرح کردم به نظرت مخالفت میکنن یا موافقت تا فردا چطور میشه 

توروخدا برا منم بگیر‌ حال دلم خیلی اشوبه اون یکی تاپیکم جوابمو ندادی برات صلوات میفرستم🥺🥺

هزینه داره خوشگلم

انشاالله که درست میشه

ممنونم