2777
2789

فردا قراره همدیگه رو ببینن ، من این وسط دلهره دارم ...هردو خوب و تحصیلکرده هستند 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دلهره

میترسم که برای هم مناسب نباشن و دوستم ازمن دلگیر بشه ، در صورتیکه آقا واقعا خوب و همه چی تمومه و نیت من خیر بوده

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
دلهره داری که جورشه یه وقت😂😂😂شوخی کردم🙌

ازدواج این دونفر سودی برای من نداره ، تا حالا هم از این کار ها نکردم اما آقا خودشون از من خواستن که اگه دوست خوب و تحصیلکرده و با اصالتی داری که شرایطمون بهم بخوره معرفی کن

دلهره معنی نداره ممکنه تفاهم نداشته باشن

امیدوارم اگه به خیر و صلاحه جور بشه

ازدواج این دونفر سودی برای من نداره ، تا حالا هم از این کار ها نکردم اما آقا خودشون از من خواستن که ...

می دونم عزیزم

نیتت خیر بوده، ایناهم که بچه نیستن. اتمام حجت کن که فقط معرف بودی. و  هیچ چیزی بعد از این به تو مربوط نمیشه. دیگه باقیش باخودشون

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

می دونم عزیزم نیتت خیر بوده، ایناهم که بچه نیستن. اتمام حجت کن که فقط معرف بودی. و هیچ چیزی بعد از ...

گفتم اتفاقا که خودتون پیگیری کنید و همو بشناسید