2777
2789
عنوان

تو یائسگی میشه بچه‌دار شد❓️

143 بازدید | 17 پست

با آی وی اف؟اوایل یائسگی هم باشه یعنی ۲ یا ۳ سال بعد از یائسگی....خطراتش خیلی زیاده؟

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر ممکن نیست🥴

خب اگر زنه تخمک فریز کرده باشه و اون رو بزارن تو رحم اجاره‌ای یه زن جوان چی؟اینجوری میشه؟

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

خب اگر زنه تخمک فریز کرده باشه و اون رو بزارن تو رحم اجاره‌ای یه زن جوان چی؟اینجوری میشه؟

تابحال تجربه نداشتم فریز کنم هنوز بیست سالمه🤣

ولی باتوجه به اطلاعات عمومی خیر ممکن نیست

سلام عزیزم، شما اگر قبلا فریز تخمک انجام داده باشید احتمالا بتوانید باردار شوید البته ریسکش بالاست اما اگر تخمک فریز ندارید باید جنین اهدایی داشته باشید البته همه این مسائل به شرط ضخامت اندومتر رحم باید مناسب باشد تا احتمال سقط جنین پایین بیاد در غیر این صورت کاندید رحم اجاره ای هستید . حتما مرکز ناباروری خیلی عالی در شهر خود مراجعه کنید . 

سلام عزیزم، شما اگر قبلا فریز تخمک انجام داده باشید احتمالا بتوانید باردار شوید البته ریسکش بالاست ا ...

مرسی از توضیحات کاملت گلم🙏❤️