2777
2789

خیلی حالم بده خیلییی 

من بهش حس دارم منه احمق بهش حس پیدا کردم

بخدا هم خوشگلم هم جذابم هم اخلاقم خوبه همچیم از اون بهتر و سرتره نمیخام از خودم تعریف کنم ولی من نمیدونم چرا از این پسر خوشم اومده ...اونم گفت خوشم اومده ازت ...

منتهی من دیشب بهش گفتم مابین شوخی گفت ما نمیتونم برای هم باشیم خودت بهتر میدونی ک نمیشه چون هیچ جوره نمیشه .... چرا ؟؟ چون دو تا از رفقای صمیمیش فامیل ماان ک یکیشونم منو میخواد ..... من همه جوره نشون دادم بهش اهمیت میدم بهش پیام دادم محبت کردم اونم شوخی میکرد همجورهه.... ولی ولی خیلی از دیشب بهم ریختم ....

خیلییییییی بهش حس دارممم خیلیییی😭

ولی دیشب بعد اینا گفت جیگرتو بخورم ؟ گفت دیگ خواهش میکنم از این حرفا بهم نزن هیچوقت من دخترم احساسات دارم ...بخابیم و شب بخیر گفتم ....اونم گفت باشه ببخشید شب بخیر.... و تا الان پیام نداده بهم .... خودش بهم گفت تو عالییی تو بد نیستی تو همجورت خوبه ولی نمیشه ... بنظر شما منطقی میگه یا ن ؟ آدم کسیو بخواد براش همه کار میکنه .... ولی خب عاشقمم نیس دیگه🙂

عزیزم، خیلی وقتا یه نفر ممکنه از کسی خوشش بیاد، ولی شرایط یا دلایلی وجود داره که نمی‌تونه ادامه بده. این که گفت "نمی‌شه" یعنی احتمالا یه مانع واقعی برای این رابطه هست که بهش فکر کرده. ممکنه به دلایل مختلف، مثلا ترس از روابط پیچیده یا حس مسئولیت نسبت به رفقاش یا حتی نگرانی درباره رفتارهای آینده، نتونه به این رابطه ادامه بده. به هر حال، هیچ وقت ارزش خودتو بر اساس رفتار کسی نذار. تو خودت ارزشمندی، حتی اگر اون شخص نتونسته اینو ببینه. با این حال، بهتره به احساسات خودت توجه کنی و سعی کنی جلو بری. از این که خودتو دست کم بگیری، پرهیز کن. تو فوق‌العاده‌ای، گلم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!