2777
2789
عنوان

هدیه روز دختر من رفتن به لیزره😂

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 54 پست
عزیزم فول باید زیر بغل و دست ارنج به پایین و پا هم از رون یا زانو به پایین و بیکینی و بالای لبکمر رو ...

وای من به خاطر همون قسمتا میخوام برم آخه خیلی ناجوره من آرنج به بالام مشکلمه که شیو سخته

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

ببین عزیزم باید موهات حتمی زخیم و مشکی باشه اونجا که بری خودشون قسمت کرکی انجام نمیدن اصلا مثلا من ف ...

خب اگه موهامو اونقدر بزنم از کرکی بودن دربیاد چی؟

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ پوستشون چه رنگیه؟موهاشون پر بود؟

گندمی روشن اما پاهاش سفیده

صورتش خیلی پرمو بود پشت لب و چونه اش صخیم بود

پاهاش معمولی بود

زیربغل و بیکینی هم که مثل اکثریت پر و تیره

روشن تر هم شد بدنش و به گفته خودش بیکینیش هم تغییر رنگ داد

منم رولی تیتانیوم میرم خیلی خیلی راضی ام از نظر بهداشتی هم اگر جای مطمئن و خوب برید هیچ مشکلی نیست چون از وسایل بهداشتی استفاده میکنن . شاتی ممکنه خط جا بزاره و برای لیزر کلا یک شب قبل باید شیو بشه. من جلسه ای 600 میدم فول بادی

الان نفس کشیدنم ضرر داره همه چی مضر شدهطبیعیه آدم خسته میشه هر روز هر روز درمیان

چرا هر روز درمیان ؟ چخبرته 

فکر میکنی با لیزر چطوری موهاتونو میزنن پوستتونو میسوزونن تو هم میگی لیزر پوست ادمو قشنگ نرم و صاف میکنه . کلی کمکم میکنه لازم نیست هر روز درمیان برم بزنمشون :)

خدا رو شکر میکنم که مثل تو فکر نمیکنم و با بدنم این کارو نمیکنم . افرین برو لیزر مفیده به بدن طبیعیه

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒