الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیارت قبول عزیزم، حاجت روابشی انشالله به حق حضرت معصومه،میشه سلام منم به خانوم برسونین وبگین برای عزیزم دعا کنه ودستشو بگیره منتظرم بگو خانوم یه مادرچشم انتظاره تابه حاجتش برسه ممنونم
برای همتون تک به تک رو به روی ضریح دعا کردم انشالله خدا حاجت همتونو بده دلتون شاد کنه به حق حضرت معص ...
تو رو جون عزیزت دعا کن الهی هر کی بد من و عزیزانم رو میخواد و هر کی من و عزیزانم رو کتک میزنه و هر کی برای من و عزیزانم خسیس و شکاک و بد دهن و بداخلاقه و هر کی تهمت میزنه به من و عزیزانم و هر کی من و عزیزانم رو فحش میده و آزار میده و قضاوت میکنه و هر کی من و عزیزانم رو مسخره میکنه هر کی هر بلایی سر من و مادرم و خواهرم و خاله هام و مادربزرگم و داداشام و بچهای خاله هام داد دقیق سر خود اونایی که در حقمون هر بدی کردن دقیق سرشون همین روزا ظلمشون خدا و بنده های خدا کنه😭