2777
2789
عنوان

الان تو حرم حضرت معصومه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیارت قبول عزیزم، حاجت روابشی انشالله به حق حضرت معصومه،میشه سلام منم به خانوم برسونین وبگین برای عزیزم دعا کنه ودستشو بگیره منتظرم بگو خانوم یه مادرچشم انتظاره تابه حاجتش برسه ممنونم

برای همتون تک به تک رو به روی ضریح دعا کردم انشالله خدا حاجت همتونو بده دلتون شاد کنه به حق حضرت معصومه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
برای همتون تک به تک رو به روی ضریح دعا کردم انشالله خدا حاجت همتونو بده دلتون شاد کنه به حق حضرت معص ...

تو رو جون عزیزت دعا کن الهی هر کی بد من و عزیزانم رو میخواد و هر کی من و عزیزانم رو کتک میزنه و هر کی برای من و عزیزانم خسیس و شکاک و بد دهن و بداخلاقه و  هر کی تهمت میزنه به من و عزیزانم و هر کی من و عزیزانم رو فحش میده و آزار میده و قضاوت میکنه و هر کی من و عزیزانم رو مسخره میکنه هر کی هر بلایی سر من و مادرم و خواهرم و خاله هام و مادربزرگم و داداشام و بچهای خاله هام داد دقیق سر خود اونایی که در حقمون هر بدی کردن دقیق سرشون همین روزا ظلمشون خدا و بنده های خدا کنه😭

سلام برای سلامتی و شفا و حاجتم که برم دانشگاه واسم دعا کن و از حضرت معصومه بخواه قبول شم دعا کردی لا ...

برام دعا کردی ممنون از راه دور میبوسمت ان شاءالله به آبروی حضرت معصومه هم منو و شما هم نینیسایتی ها حاجت روا شن 

☃️

سلام من تا حالا نرفتم ،اینقدر دوست دارم یه غم رو دلمه برای برطرف شدنش دعا می کنی ،از حضرت معصومه کمک ...

سلام انشالله قسمتت بشه من حرم نرفتم بعد اون موقع اگر رفتم یادم بود دعات میکنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سلام عزیزم.میشه درخواست دوستیم قبول کنید.سوال دارم

سلام عزیزم قبول کردم