2777
2789

هرچیزی رو تاپیک نزنید طرف میاد تاپیکاتون رو میخونه و نفطه ضعفتو پیدا میکنه بعد تو هر تاپیکی نظر بدی میاد بر علیهت استفاده میکنه آدم دوزاری اینجا زیاده....

من تاپیک زدم که یه عده منتظرن هرچیزی بگی میگن حسودی میکنی بعد یکی دقیقا اومد بهم گفت حسود در حالی که حرفم اصلا ربطی به حسادت نداشت خیلی حرومزادن یسریا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی اکانت قبلی من تاپیک زده بودم برای مشکل معده ام ؛ با یکی حرفم شد گف دلت قارو قور میکنه 😂😂😂😂 ا ...

دقیقا خیلی بدذاتن یسریا اصلا باورم‌نمیشه آدم انقدر میتونه بدجنس و بی ذات باشه

نطر الکی نبوده چیزی بوده که برام اتفاق افتاده

خودت شروع کردی جوابتم گرفتی بعد میلی معلوم نمایی میکنی هی تاپیک پشت هم میزنی.

هر توهینی دلتون میخواد میکنید جوابتونو میدن میشن عقده ای

یه سری ها خیلی فضول هستن نه ...

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم
خودت شروع کردی جوابتم گرفتی بعد میلی معلوم نمایی میکنی هی تاپیک پشت هم میزنی.هر توهینی دلتون میخواد ...

من اولش چیز بدی نگفته بودم اون اومد توهین کرد!دقیقا به چی باید حسودی کنم مطلقه بودن مگه حسادت داره؟

من اولش چیز بدی نگفته بودم اون اومد توهین کرد!دقیقا به چی باید حسودی کنم مطلقه بودن مگه حسادت داره؟

نمیفهمم چرا دوسداری هی خودتو معلوم نشون بدی و هی تاپیک میزنی ک چی واقعا‌

منکه برات گزارش زدم

نمیفهمم چرا دوسداری هی خودتو معلوم نشون بدی و هی تاپیک میزنی ک چی واقعا‌منکه برات گزارش زدم

چوت بی دلیل اومد توهین کرد من اصلا چیز بدی نگفته بودم بزن مهم نیست ،ناراحتی نیا تو تاپیک 

هر آدمی چه مطلقه باشه چه اصلا ازدواج نکرده و چه متاهل باشه میتونه خراب باشه

انقد دید مردم رو نسبت به زنهای مطلقه بد نکنین

که زنها تو هر شرایطی تو زندگی بمونن که برچسب مطلقه و خراب رو پیشونیشون نخوره!

هر آدمی چه مطلقه باشه چه اصلا ازدواج نکرده و چه متاهل باشه میتونه خراب باشهانقد دید مردم رو نسبت به ...

من گفتم اکثر پسرا هم دنبال مطلقه ان،اومده میگه مجردی جذابیت نداری به مطلقه ها حسادت میکنی چه ربطی داره آخه؟!