2777
2789
عنوان

اینجا هرچیزی رو تاپیک نزنید مریض عقده ای زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 33 پست
ایشالا ی روزی ک مطلقه شدی میفهمی حرفت توهین بود یا نه

انشالله سرخودت بیاد انقدر دلت سیاهه که میای نفرین میکنی خدا خودش جوابتو بده به بدترین شکل سر عزیزات بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگفتی خرابن؟

مردا سمت زنای مطلقه می‌رن چون خرابن! چرا خرابن؟ چون قبلا ازدواج ناموفق داشتن؟ یا مثلا علم غیب دارید که خرابن؟ و دلیلش هم کالا بودن زنه که می‌رن سراغ زن مطلقه پ اصل بدی از طرف اون مرده نه زن‌

تا وقتی اینقدر راحت قضاوت می‌کنید و به بقیه برچسب خراب می‌زنید انتظار برخورد بهتری نداشته باشید.

ضمنا گفته بودی حتما مطلقه‌ای که بهت برخورده‌ 

هرکی با شما مخالفت کنه یعنی مشکل داره؟؟ 

اینارو گفته بود

من گفتم اکثر پسرا هم دنبال مطلقه ان،اومده میگه مجردی جذابیت نداری به مطلقه ها حسادت میکنی چه ربطی دا ...

چه حرف مسخره ای😂

اخه ادم چرا باید به مطلقه حسادت کنه

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

خداروشکر تاپیک راجب زندگیم کلا نزدم 

حالم بهم میخوره از قضاوت 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش