2777
2789
عنوان

پدرشوهرم مادرش زنگ نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 82 پست

تو ایران هیچ مناسبتی باعث شادی نمیشه 

همه مناسبتها فقط باعث جنگ میشه 

اینجا تولد ،روز زن ،روز دختر ،شب یلدا ،۱۳ بدر و کلیه مناسبتها فقط دعوا میشه 

ی کم توقعاتمون رو بیاریم پایین هم خودمون راحت زندگی میکنیم هم اطرافیان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا انتظار داشتن از دیگران رو بگذار کنار.خوبی کن ، ولی به چشمت نیار دنیای امتحانه، تو فقط خوبی کن که ...

اخه منه احمق همه چیز و تبریک میگفتم اونا هچ

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

چه نظرات چرتی میدن بعضیا...تو دختر نیستی و کادوی شوهرت رو دادی به پدر و مادرش یعنی چی؟ ایشونم میتونس ...

منم فقط میخواستم تبریک لگن ن کادو ن چیزی ولی اینجا یجور پریدن بهم حالم بدتر شد🙂

عزیزم حالاناراحت نشو .شاید مدلشون اینجوری نیست مناسبتها رو تبریک بگن .تو تو زندگیت هر کاری شادت می‌ک ...

دگ برام مهم نیستن اخه فقط امرور نیست مناسب شغلیمم تبریک نگفتن مطمئنم تولدمم هچکار نمیکنن

اخه منه احمق همه چیز و تبریک میگفتم اونا هچ

باز هم تبریک بگو، اونا هیچ

تو ادب و احترام بگذار 

چرا همه میخوان رفتار داشته باشند!!!!!!

چرا اخلاق رو رعایت نمیکنی؟

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
دگ برام مهم نیستن اخه فقط امرور نیست مناسب شغلیمم تبریک نگفتن مطمئنم تولدمم هچکار نمیکنن

گلم شغلت چیه؟

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
چقدر سطح توقعات بالاست بخدا نمیدونم این تاپیک ها واقعی هست 🤕عزیزم خب نگن ببین شوهرت میگه یان 😐چ تو ...

چ توقعی مگ چی خواستم شما دگ خیلی خوبین

تو ایران هیچ مناسبتی باعث شادی نمیشه همه مناسبتها فقط باعث جنگ میشه اینجا تولد ،روز زن ،روز دختر ،شب ...

اتفاقا همه این مناسبتا کوفتم کردن خدا ازشون نگذره

اره واقعا

ولی در کل به این چیزا اهمیت بدی برات مهم میشه بهش اهمیت ندی هم بی اهمیت میشه 

چیزای خیلی مهم تری تو زندگی هست که بهش فکر کنی ...

ولی اگه میبینی وقتی خوبی میکنی بعدش از طرف مقابل انتظار داری خوبی نکن 

یا اگر خوبی کردی بی انتظار باشه 

سخته ولی اینجوری به مرور هم روحت بزرگ تر میشه هم ارامشت بیشتر 

موفق باشی عزیزم 🌹

چه نظرات چرتی میدن بعضیا...تو دختر نیستی و کادوی شوهرت رو دادی به پدر و مادرش یعنی چی؟ ایشونم میتونس ...

عزیزم اگه اسمش لطفه که دیگه دنبالش نباید توقع باشه آدم لطف رو بدون توقع انجام میده اگه بابت کاری یا به قول شما لطفی منتظر جبران باشیم اسمش میشه معامله، کلا توقع داشتن اشتباهه، دکتر هولاکویی میگه تا وقتی از دیگران توقع داشته بتشی مدام شکست میخوری

والله من که کسی بهم تبریک نگفت حتی پدرم چه توقعی از پدر و مادر شوهرت داری.. امروزم روز دختره.. یعنی دخترای تو خونه. نه روز زن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏