چند روزه همه اش تکونهای بچمو تو واژنم حس میکردم حس میکردم که خیلی پایین اومده، امروز که دکتر رفتم معاینه کرد و گفت بچه ات خیلی پایین اومده، واسه ام سونو طول سرویکس نوشت و گفت استراحت باشم با بچه کوچیک که نمیشه استراحت کرد! شرایط خانواده ام هم طوریه که اصلا وجدانم احازه نمیده اذیتشون کنم خودشون تو شرایط سخت هستن دعا کنید فردا سونو که دادم نگه طول سرویکسم خیلی کوتاه شده و نیازی به استراحت مطلق دارم چون واقعا شرایطشو ندارم😢😢😢😢😢
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشالله ک هرچی خیره همون پیش میره اول توکلت ب بخداباشه عزیزم بعدشم خداخودش داده خودشم هوای جیگرگوشتوداره فقط اون بایدبخوادتاچیزیش نشه تودلیت پس ب خودش توکل کن انشالله ک چیزی نمیشه عزیزم
میگفت غربت که همیشه تو خارج از ایران نیس، یوقتا گیر میکنی وسط یسری که هم زبونت هستن ولی حرفشونو نمیفهمی، عجیب حس غریب بودن میکنی.🥀🥀🌱 وزن فعلی:۸9.۷۰۰ وزن هدف ۶۹ قد ۱۷۴