2777
2789

چند روزه همه اش تکونهای بچمو تو واژنم حس میکردم حس میکردم که خیلی پایین اومده، امروز که دکتر رفتم معاینه کرد و گفت بچه ات خیلی پایین اومده، واسه ام سونو طول سرویکس نوشت و گفت استراحت باشم با بچه کوچیک که نمیشه استراحت کرد! شرایط خانواده ام هم طوریه که اصلا وجدانم احازه نمیده اذیتشون کنم خودشون تو شرایط سخت هستن دعا کنید فردا سونو که دادم نگه طول سرویکسم خیلی کوتاه شده و نیازی به استراحت مطلق دارم چون واقعا شرایطشو ندارم😢😢😢😢😢

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباش انشالله که چیزی نیست 

نهایت اگر میتونی ی کارگر بگیر بیاد روزی دو ساعت خونه رو تمیز کنه و غذا به اندازه شام و ناهارتون بذاره خودت سعی کن استراحت کنی 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
عزیزم نگران نباش انشالله که چیزی نیست  نهایت اگر میتونی ی کارگر بگیر بیاد روزی دو ساعت خونه رو ...

مرسی عزیزم اگر شرایطم معمولی نباشه مجبورم همین کار رو بکنم ولی بیشتر نگران پسرم هستم 

عزیزم نگران نباش انشاءالله که دکترت کلا اشتباه کرده  منم تکونا بچه ام همش پایینه ولی دکتر سونو ...

ممنون عزیزم انشالله که همینطور باشه

عزیییزم.  همون بخترین راهش اینه. یک نفرو بگی بیاد کمکت. پرستاری چیزی.  یا شوهرت کمکت کنه.    باید استراحت کنی حتما خواهر. منم. همینجور بود.    رفت خونه مامانم    هفت ماه خوابید  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

انشالله ک هرچی خیره همون پیش میره اول توکلت ب بخداباشه عزیزم بعدشم خداخودش داده خودشم هوای جیگرگوشتوداره فقط اون بایدبخوادتاچیزیش نشه تودلیت پس ب خودش توکل کن انشالله ک چیزی نمیشه عزیزم

‍‍میگفت غربت که همیشه تو خارج از ایران نیس، یوقتا گیر میکنی وسط یسری که هم زبونت‌ هستن ولی حرفشونو نمیفهمی، عجیب حس غریب بودن میکنی.🥀🥀🌱      وزن فعلی:۸9.۷۰۰ وزن هدف ۶۹ قد ۱۷۴
مرسی عزیزم اگر شرایطم معمولی نباشه مجبورم همین کار رو بکنم ولی بیشتر نگران پسرم هستم  

عیبی نداره عزیزم 😘بنظرم بهترین راهه انشالله این چند وقت به خوبی بگذره 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧