چند روزه همه اش تکونهای بچمو تو واژنم حس میکردم حس میکردم که خیلی پایین اومده، امروز که دکتر رفتم معاینه کرد و گفت بچه ات خیلی پایین اومده، واسه ام سونو طول سرویکس نوشت و گفت استراحت باشم با بچه کوچیک که نمیشه استراحت کرد! شرایط خانواده ام هم طوریه که اصلا وجدانم احازه نمیده اذیتشون کنم خودشون تو شرایط سخت هستن دعا کنید فردا سونو که دادم نگه طول سرویکسم خیلی کوتاه شده و نیازی به استراحت مطلق دارم چون واقعا شرایطشو ندارم😢😢😢😢😢
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
عزیییزم. همون بخترین راهش اینه. یک نفرو بگی بیاد کمکت. پرستاری چیزی. یا شوه ...
همسرم بنده خدا خیلی کمک میکنه ولی بیشتر تایم روز رو سرکار میره و یا دانشگاه کلاس داره، متاسفانه خانواده ام سرپل ذهاب هستن و خونشون تخریب شده خودم یه شهر دیگه ام
تقریبا 14 ماهه بود چون سابقه ناباروری داشتم دکترم میگفت از قرص و آیودی استفاده نکنم، اصلا فکرشم نمیک ...
خداروشکر عزیزم خدا حفظشون کنه برات
منم الان نزدیک پریودمه شوهرم رعایت نکرد.. بعدش قرص اورژانسی خوردم ولی میترسم باردار باشه اگه یه دختر سیزده ماهه دارم به نظرت پریودم عقب افتاد طبیعیه یا ازمایش بدم
سلام آناا جون اره خداروشکر طول سرویکسم خوب بود فقط بریج بود دکترم گفت حتما به همین دلیل هستش که خیلی تکونهاشو پایین و تو واژن حس میکنی متاسفانه بارداری اولم هم همینطور بودم کل بارداری بریج بود اصلا نمیچرخید گفت استراحت معمولی داشته باشم با دعای خیر شما انشالله که مشکلی پیش نیاد😍😍😍😍 ممنون از اینکه پیگیر حالم بودی😙😙😙😙