2777
2789
عنوان

دوستان بیاین بهم دلداری بدین، ژوانام😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 31 پست

عزیزم صمیمانه از خدا میخوام کمکت کنه و شرایطت بهتر شه‌،امیدوارم فردا هم دلت شاد شه و ما از شنیدن خبرای خوش و لبخندت شاد شیم😘😍

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
  عزیییزم.  همون بخترین راهش اینه. یک نفرو بگی بیاد کمکت. پرستاری چیزی.  یا شوه ...

همسرم بنده خدا خیلی کمک میکنه ولی بیشتر تایم روز رو سرکار میره و یا دانشگاه کلاس داره، متاسفانه خانواده ام سرپل ذهاب هستن و خونشون تخریب شده خودم یه شهر دیگه ام

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ک هرچی خیره همون پیش میره اول توکلت ب بخداباشه عزیزم بعدشم خداخودش داده خودشم هوای جیگرگوشتو ...

منم توکلم فقط به خداست عزیزم 😍

عزیزم صمیمانه از خدا میخوام کمکت کنه و شرایطت بهتر شه‌،امیدوارم فردا هم دلت شاد شه و ما از شنیدن خبر ...

ممنون از لطفت آنا جان

عزیزم. ان شاالله بهتر میشی خدا بزرگه.   کارای خونتو  اروم اروم انجام بده. زیاد. بلند. نشو   بچتو اگه میتونی چند ساعت بفرست مهد   تا شوهرت بیاد

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
ممنون از لطفت آنا جان

فدااای تو 😘 راستی از این شکم بندهای مخصوص بارداری نمیشه‌ از دکترت بپرسی ببندی؟من خودم کلا کل بارداریم استراحت مطلق بودم واقعا سخته.

فدااای تو 😘 راستی  از این شکم بندهای مخصوص بارداری نمیشه‌ از دکترت بپرسی ببندی؟من خودم کلا کل ...

آره دارم ،مدام میبندمش

ممنون عزیزم انشالله که همینطور باشه

ان شالله که چیزی نیست عزیزم

بچه اولت چند وقتش بود باردار شدی

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم
ان شالله که چیزی نیست عزیزم بچه اولت چند وقتش بود باردار شدی

تقریبا 14 ماهه بود چون سابقه ناباروری داشتم دکترم میگفت از قرص و آیودی استفاده نکنم، اصلا فکرشم نمیکردم باردار بشم ولی خدا خواست و باردار شدم

تقریبا 14 ماهه بود چون سابقه ناباروری داشتم دکترم میگفت از قرص و آیودی استفاده نکنم، اصلا فکرشم نمیک ...

خداروشکر عزیزم خدا حفظشون کنه برات

منم الان نزدیک پریودمه شوهرم رعایت نکرد.. بعدش قرص اورژانسی خوردم ولی میترسم باردار باشه اگه یه دختر سیزده ماهه دارم به نظرت پریودم عقب افتاد طبیعیه یا ازمایش بدم

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم
خداروشکر عزیزم خدا حفظشون کنه برات منم الان نزدیک پریودمه شوهرم رعایت نکرد.. بعدش قرص اورژانسی خورد ...

توکلت به خدا باشه انشالله که باردار نیستی با وجود بچه کوچیک واقعا بارداری خیلی سخته حتما بی بی چک بزن مال من که همون یه روز بعد از تاخیر نشون داد

عزیزم چی شد رفتی سونو؟

سلام آناا جون اره خداروشکر طول سرویکسم خوب بود فقط بریج بود دکترم گفت حتما به همین دلیل هستش که خیلی تکونهاشو پایین و تو واژن حس میکنی متاسفانه بارداری اولم هم همینطور بودم کل بارداری بریج بود اصلا نمیچرخید گفت استراحت معمولی داشته باشم با دعای خیر شما انشالله که مشکلی پیش نیاد😍😍😍😍  ممنون از اینکه پیگیر حالم بودی😙😙😙😙

سلام آناا جون اره خداروشکر طول سرویکسم خوب بود فقط بریج بود دکترم گفت حتما به همین دلیل هستش که خیلی ...

سلااااام گلم،خب خداروشکر 😍😍😍😍،خیلی خوشحال شدم برات،قربووونت 😘،مراقب خودت باش عزیزم  😙😍