2777
2789
عنوان

میخام زندگی یه نفرو خراب کنم🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 9690 بازدید | 281 پست
تو خودت فریب اون رو خوردی چرا میخوای زندگی یک دختر دیگه رو خراب کنی؟؟مافیایی چیزی هستی؟ میدونی میتون ...

اون دختر طفلک با این عوضی اصن اینده ای نداره

یه موجود خائن هوسبازی ک چیزش همش رو کمرشه

اینقد اه و نفرین دنبال پسره هس ک خیری از زندگی با این نمیبینه

منم گولشو نخوردم چندماااه رو مغزم کار کرد بعدم ک رف من چون اولین رابطم بود بشدددت ضربه خوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که میفهمه تویی بعدش حرکتی نزنه بلایی نیاره سرتچیزی نداره اون از تو؟

اون از من فقططط یه شماره تلفن داره دیگ ن ادرسی ن چیزس هییییچی

هرچیم بود من خودم دو طرفه پاک کردم

اصن واسم مهم نیس مهم بردن ابروشع

اصلا برای خودش و دختره مهم نیستبیشتر دلقک به نظر میای

واسه خانواده هاشون جی؟؟ واسه هم شهری هاش ؟؟؟

واسه ادنایی ک فک میکنن این تاحالا ب یه دختر سلامم نکرده

بالاخره خواهیم دید

امتحانش مجانیه😏

معلومه که لو میره پسره میدونه که این فیلنا رو برا کی فرستاده بعد اسی بخواد ازدواج کنه تلافی میکنه یا ...

اون از من هیچی نداره فقط یه شماره تلفن داره

حتی ادرسمم نمیدونه چون دانشجو خوابگاهی بودم

ولش کن دیگه. دختر که نیست آبروش بره کسی نره سراغش. پسره، این نشد دو روز دیگه میره یکی دیگه رو میگیر ...

تو شهرشون ک ابروش میره

جلو کل طایفشون

دیگ میخام ببینم بازم میره حسینیه زنجیر بزنه بعد این قضیع😏

ولش کن خودت میگی نامزدش کم سن و ساله نزار دردی که تو کشیدی اونم بکشه و بخاطر این انگل شرمنده در و هم ...

الان نفهمه پسفردا با یه بچه خیانتاشو میفهمه ادن موقع ک بدترشه

من دارم لطف میکنم ب اون دختر بیچاره

همچین ابروی طرفم نمیرهفقط میفهمن یه مدت دوست دختر داشته که یه چیز خیلی جا افتاده ایه به خصوص واسه پس ...

نه واسه پسری ک همه قسم میخورن رو پاکی و خدا ترسیش

مث همه اینایی ک تو تاپیکا میان میگن ن برادر ما یا چمیدونم پسر فلان قوممون اصن اهل این چیزا نیس فرق داره با بقیه

این دقیقااااا از هموناس ک همه فک میکنن فرق داره

ولی از عالم و ادم خراب ترههههههههه

خواهر ول کن یارو آتوسا بود کی بود با چهار نفر همزمان فیلمشو پخش کرد اون آبروریزی بود همونم همه فراموش کردن چهارتا اس ام اس و دری وری که آبروریزی نیست مثلا سی دی بیاد در خونه کسی فکر میکنه طرف با زن یا خواهر اون بوده ول کن شر درست نکن بعدا شکایت کنن میان میگیرنت دور از جون به غلط کردن میفتی یه آدمهایی اینطوری توی زندگی آدم ها همیشه بودن به قولی تاوان تجربه دادی و بعدا خداروشکر میکنی  که رفتن 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

مهم نیس اون از من فقط یه شماره تلفن دارهدیگ ن ادرسی ن جیزیاونجا دانشجو خوابکاهی بودم هیچی ازم نمیدون ...

همینکه اسمت رو بدونن کافیه میرن خوابگاه همه اطلاعات رو به دست میارن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...