2777
2789
عنوان

میخام زندگی یه نفرو خراب کنم🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 9690 بازدید | 281 پست

نفهمه کار توعه؟؟؟بفهمه چی؟ ؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری ابروی طرف و نمیبری همجنس خودت و بدبخت می کنی

اتفاقا بهش لطف میکنم

دختره خیلی کم سنه گناه داره بزار بفهمه چه عوضی نامزدشه

بزا بفهمه چق آه و نفرین دنبال زندگیشونه همیجا تمومش کنه

اتفاقا بهش لطف میکنمدختره خیلی کم سنه گناه داره بزار بفهمه چه عوضی نامزدشهبزا بفهمه چق آه و نفرین دن ...

🤷🏻‍♀️

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

تو خودت گول اون مرد نباید میخوردیحالا ولش کن بزار زندگیش بکنه اون دختر به امیدی ازدواج کردهکارما جوا ...

نمیدونی چیکارا کرد که

چندمااااه فق ضجه زد ک آی من عاشقتم و یه فرصت بهم بده خودمو ثابت کنم شرمتده دلم نشم و ....

اون طفلی باید بدونه با کی میخاد بره زیز یه سقف

اون عوضی ک خیر از زندگیش نمیبینه زندگی اون طفلکم خراب میشه اینجوری

اتفاقا بهش لطف میکنمدختره خیلی کم سنه گناه داره بزار بفهمه چه عوضی نامزدشهبزا بفهمه چق آه و نفرین دن ...

ولی ببین ی سوال اگه دنبالشو بگیره از پلیس فتا ازت شکایت کنه چی 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من باشم خودشو تهدید میکنمچنروزی نابودش میکنم ک سی‌دی آماده‌س و بزودی پخشش میکنمتا از استرس بمیره حال ...

اینم خوب فکریه هااا😈😂

بعد میگم باشه پخش نمیکنم همچین ک خیالش راحت شد یهو پخش میکنمش

چرا می خوای انتقام بگیری؟ یه مدت تو رابطه بودید بعدم تموم شده. ولش کن

چرااااا؟؟؟

چون اون یمدت خییییلی گرون تموم شد واسه من

روح و روانم درسم وجدانم تعصباتم همه رو نابود کرد

چون من اصن اهل اینچیزا نبودم

اون اومد منو اورد تو کار بعدم گذاشت رررررف

بایددددد تاوان بدههههههه