2777
2789

۳،۴ سال پیش اوایل دوران دانشجوییم یه عوضی بدجور با روح و روانم بازی کرد جوریک بعدش تا یکسال اینقد حالم داغون بود ک همه جوره گند زدم به زندگیم

اینو گفتم ک بدونید من هررر کاریم ک بکنم باز در برابر ظلمایی ک اون بهم کرده هیچه هییییییچ🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

حالا شنیدم که یه مدته نامزد کرده با یه دختر کم سن و سال

نمیدونم واسه فرار از سربازی تو مناطق دوره یا چی

تصمیم دارم هر چی ویس واسم گرفته بود داخلش قربون صدقم رفته بود

یا ویسایی ک اون اولا واسه خر کردنم میگزف داخلشون گریه میکرد ب حساب از شدت عشق بهم

یا فیلمایی ک روز تولدش از خودش گرفتم باز چق قربون صدقم رف ابراز علاقه کرد تاریخ گفت و فلانو ....

همه اینارو میخام بریزم رو سی دی تو شهرشون پخش کنم

آدمشم دارم ک تر و تمیز و پنهونی اینکارو واسم انجام بده

چون شهرش کوچیکه از اول تا تهش شاید ۲۰۰ تا خونه ام نداره

از اوناییم هس ک ۲ ماه محرم و صفر همش حسینیه س نمازاش همه اول وقت همه فک میکنن پسر پیغمبره

میخام اینجوری هم آبروش بره هم نامزدیش ب هم بخوره

نظرتونه؟؟؟ 

یا ک ن کمه باید فکر بهتری واسش بردارم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جای دختره باشم برام مهم نیست

مهم اینه که الان کنار منه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

اینطوری ابروی طرف و نمیبری 

همجنس خودت و بدبخت می کنی

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

من بهت حق میدم انقد ناراحت و دلشکسته باشی عزیزم 😔😔😔 اما ی وقت برات دردسر نشه کاری ک میخوای بکنی؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من باشم خودشو تهدید میکنم

چنروزی نابودش میکنم ک سی‌دی آماده‌س و بزودی پخشش میکنم

تا از استرس بمیره حال اونروزامو بفهمه

بعدش میگم تلافی بود و ولش میکنم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چرا می خوای انتقام بگیری؟ یه مدت تو رابطه بودید بعدم تموم شده. ولش کن 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤