2777
2789
عنوان

دعوای من خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای عزیزم چ خاطره ی بدی باید قطع ارتباط میکردی باهاشون

سال ۸۲ ازدواج کردم....از همون اول تو ی ساختمون زندگی میکنیم.....بالاخره من گذشت کردم....۲۰ سال چشممو رو همه چیز بستم...باهم خوب بودیم.......۲ سال پیش،سر ی موضوعی باهم دعوا کردیم.  فهمیدم این جماعت ارزش احترامو رفتو آمد رو ندارن....الان،تقریبا ۳ساله باهاشون قطع ارتباط کردم...

ی سیلی بزن زیر گوشش حالش جا بیاد.....👋من سال ۸۲ نامزد بودم ،شوهرم برام کادو ی جفت گوشواره ی حلقه ای ...

عزیزم💔خاطرات بد مخصوصا رو روان و قلب آدماایی که نمیتونن فراموش کنن یا بگذرن ازش تاثیر بد و مخرب میذاره 

منم خیلی چیزا هیچ وقت یادم‌نمیره همش غصه شو میخورم ۲۰ سالمه ولی دیگه دلی نمونده برام

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

عزیزم💔خاطرات بد مخصوصا رو روان و قلب آدماایی که نمیتونن فراموش کنن یا بگذرن ازش تاثیر بد و مخرب میذ ...

خاطرات بد از سوی آدمهای بد همیشه باهات میمونه......باور میکنی دخترم ۱۶ سالشه...۲ سال پیش عید براش گوشواره ی آویز خریدم.....بقرآن میگه مامان میشه گوشواره هامو عوض کنیم حلقه ای بخریم....من دستو دلم میلرزه...حالم بد میشه....بیرونم که تو گوش کسی گوشواره ی حلقه ای میبینم حالم بد میشه.....تازه نامزد بودم...۲۴ سالم بود...بد جور دلم شکست....الان گوشواره های خودمو انداختم تو کشو......خدا نگذره از کسی که اینطور راحت دل میشکننن

الهی بمیرم جقددد بد بودن خدایا حق‌ داشتی دلت بشکنه 💔

فدات بشم.....اونموقع ۲۴ سالم بود

الان ۴۶ سالمه ۴ تا بچه دارم ولی هیچوقت یادم نمیره....فقط گفتم انشاالله به سر دخترش بیاد تا بفهمه من اونموقع چی کشیدم

اسی تو جوابشو نده خودتو بد نکن با بچه که ادم دهن به دهن نمیشه

تو با نامزدت بحرف نامزدت باهاش حرف میزنه

داداشش تو گوششم بزنه تاابد داداششه و عزیز اما شما یه تو بگی میشی ادم بد