سلام خوبین ۶ماهه دارم مصرف میکنم الان ی قرص جدید داده آلپیرازول اون باعث بیقراری شدید شده نمیتم بشینم نه پاشم نمیدونم اصلا چمه .میشه راهنماییم کنید
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
شمارشو ندارم از ی شهر دیگه میاد . خیلی قرص عوض کردم هیچکدوم نمیسازن باز این یکم بهتره .
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
By the sun and the light of the sky, The leper grows sorrow, When the moon rises above the barley field, A child is eaten, Tears as red as a flower falls at night. Leper.Seo Jeong Ju
در دسترس نیت انقد رفتم خسته شدم امروز میخام برم اورژانس.چند روز طول میکشه نوبت دهی تا نوبتت هم برسه دو هفته طول میکشه
میرم عزیزم ولی الان در دسترس نیت دو هفته زمان میبره
شما حالتت هاتون چجوری بود؟من ناراحتم همش بی دلیل یا با دلیل استرس دارم
من افسردگی شدید نوشخار فکری و ضعف اصاب دارم
سردرد دارم دائما ولی گریه نمیکنم به دکترمم گفتم گف گریه کنی خالی میشی ولی من گریه نمیتونم اصلا نمیدونم چرا گریه نمیکنم اصابم بجاش خراب میشه .
عزیزم، قرص آلپیرازول ممکنه بعضی وقتها عوارضی مثل بیقراری و احساس عدم راحتی ایجاد کنه. این مشکل رو خیلی از افراد تجربه میکنن. اگه این وضعیت ادامه پیدا کنه و اذیت بشی، بهتره با پزشکت مشورت کنی تا دوز یا دارو رو تنظیم کنه. در کنار دارو، سعی کن ورزش یا تمرینات تنفسی رو امتحان کنی تا کمکت کنه آرامش پیدا کنی. ولی در کل، اگه این بیقراری شدید شد یا خیلی اذیتکننده بود، باید حتماً با پزشکت در میون بذاری.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
عزیزم، قرص آلپیرازول ممکنه بعضی وقتها عوارضی مثل بیقراری و احساس عدم راحتی ایجاد کنه. این مشکل رو ...
عزیزم من الان ۴رمین دکتر و هزارمین قرصیه ک عوض میکنم .بخدا دیگه خسته شدم وختی م مصرف نمیکنم دائم عصبی ام. الان من ده کیلو بارژیم لاغرکرده بودن دپباره برگشتن همون وزن قبلیم .این چن روز همش هواب بودم روز و شب گیجم فقط . نمیدونم واقعا چیکارکنم .ب دکتر گفتم ک مشکل دارم عر قرصی باهام نمیسازه. نمیدونم چرا پرونده درس نمیکنن وختی میری تو بررسی کنن هرسری باید از اول توضضیح بدم چمه هرسری یاد اوری کنم فلان دارو نده هرسری بگم چندمین دکتری ک عوض کردمه 😢☹️