2777
2789
عنوان

طلاق از مرد خسیس و شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 38 پست
واقعا به این نتیجه رسیدم هیچ مردی بد نیست، زنای ساده لوح و ببخشید فاقد آیکیو باعث میشن مردا بد بشن، ...

بدبختی اینه طلاقم نمیده اصلا ولم کنه بره من هیچی ازش نمیخام، حداقل تا جونم برم سر کار با دستای خودم برا خودم سرمایه جمع کنم تا پیر نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچی بود ک مهرت روبخشیدی؟چگونه بخشیدی تعهدثبتی دادی یاشفاهی؟؟

عزبزم ثبتش کردم، گفت کاری بهت ندارم برا خودت زندگی کن سر کار برو، خونه به نامت میکنم مهرتو ببخش، خونه به نامم نکرد، یک ماه سر کار رفتم اومد اونجا کتکم زد که ابروم بره دیگه سر کارم نرم

عزبزم ثبتش کردم، گفت کاری بهت ندارم برا خودت زندگی کن سر کار برو، خونه به نامت میکنم مهرتو ببخش، خون ...

عزیزم چقدرسادگی کردی فریب این حقه بازروخوردی تواون تعهدثبتی نوشتی ب شرطی مهرم رومیبخشم ک برم سرکاریاخونه وملکی ب اسمم بزنه یانه؟؟

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

عزیزم چقدرسادگی کردی فریب این حقه بازروخوردی تواون تعهدثبتی نوشتی ب شرطی مهرم رومیبخشم ک برم سرکاریا ...

من خیلب سادم خیلی، نه بهش اعتماد کردم اینقدر باهام مهربون شده بود گفتم حتما عوض شده یه ادم دیگه شده خیلی خستم، پارسال همین موقعه داشتیم جدا میشدیم  وسایلمم برده بودم بعد دو هفته دل لعنتی من طاقت نیورد بهش گفتم برگردیم ولی الان مثل پارسال نیستم واقعا نمیخامش 

عزیزم چقدرسادگی کردی فریب این حقه بازروخوردی تواون تعهدثبتی نوشتی ب شرطی مهرم رومیبخشم ک برم سرکاریا ...

میذونی چیه، من ازادی ندارم همش تو خونم، حق یه باشگاه رفتن ندارم، حق لیزر رفتن ندارم، حق تنها مغازه رفتن ندارم، اشلا تفریح نمیریم، باهم مسافرت درست حسابی نرفتیم تا حالا، ولی خود اقا با دوستاش مسافرت رفته، خودش که میگه وقتی سر کارم همش بیرونیم دیگه دلم بیرون نمیخاد، عملا من مرده متحرک شدم، الانم که میخواد برا خودش بره دانشگاه، خب من بدبختم ارزوهای خودمو دارم ولی ارزو های من کشکه برا اون

من خیلب سادم خیلی، نه بهش اعتماد کردم اینقدر باهام مهربون شده بود گفتم حتما عوض شده یه ادم دیگه شده ...

توبایه زبان بازحقه بازومکارشریک زندگی شدی  ک فقط مال وپول دنیابراش مهمه وسرسوزنی وجدان وشرافت نداره ک سرتوکلاه گذاشته ک مهرت روببخشی خاک توسرش 

هرچه زودترفکری برای خودت بکن وباهاش توافق کن ک طلاقت بده

توبایه زبان بازحقه بازومکارشریک زندگی شدی ک فقط مال وپول دنیابراش مهمه وسرسوزنی وجدان وشرافت نداره ...

فعلا دو روزه نیستش، جواب پیامامو نمیده، بنظرت دوباره بهش پیام بدم؟ 

فعلا دو روزه نیستش، جواب پیامامو نمیده، بنظرت دوباره بهش پیام بدم؟

کجاست رفته مسافرت؟؟نه اصلا پیام چی میدی؟اصلاتوبراش مهم نیستی مث کلفت خونه اش باهات رفتارمیکنه؟،

تهدیدش کن میری با رییسش صحبت میکنی همه رفتارهایی که باهات داره خساست و.. رو بهشون میگی . مردها اغلب روی وجهه اجتماعیشون توی محل کار حساسن.

البته تا آخرین لحظ نرو برگ برنده تو بیخودی خرج نکن.

یا اگر از خانوادش حساب میبره با پدر و مادرش حرف بزن.