2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روز زایمانم نه مادرم سراغم گرفت نه بقیه درصورتی که همه جا و همه وقت من پیششون بودم وهرجا گیر میکردن ...

خب فکر میکنی پایه بودی

دلخور بودن منتها نفهمیدی

منم وقتی مادر بزرگ شدم فهمیدم چقدر دختر بدی برای مادرم بودم ولی فکر میکردم سنگ تموم میذارم و فداکارم

روز زایمانم نه مادرم سراغم گرفت نه بقیه درصورتی که همه جا و همه وقت من پیششون بودم وهرجا گیر میکردن ...

خیلی سخته

منم تنها بودم از اتاق عمل که آوردنم مادر شوهرم خودشو زد به بی حالی مامان خودمم که از وقتی یادمه مریض بوده!

وقتی توی نامزدی جدا شده بودم و محکوم ب درس خوندن و رسوندن خودم ب جایی بودم یکسره بابام میگف نثل دخترکور موندی تو خونه کسی نمیگیرتت داداشم همینو میگف 

مامانمم چون دستش ب خرج کردن نمیره توی مغازه میخاستم کفش بخریم هیچ وقت یادم نمیره ی پسر جوون بود آنقدر تخفیف داد آب شدم 

یاد اوریشم برام دردناک بود

خب فکر میکنی پایه بودیدلخور بودن منتها نفهمیدیمنم وقتی مادر بزرگ شدم فهمیدم چقدر دختر بدی برای مادرم ...

آخه یه مادر چطور دلش میاد همچین روزی دخترشو تنها بزاره؟

قطعا مادری بوده که بلوغ فکری مادر شدن نداشته

وقتی توی نامزدی جدا شده بودم و محکوم ب درس خوندن و رسوندن خودم ب جایی بودم یکسره بابام میگف نثل دختر ...

اینکه خانواده ای که باید ازت حمایت کنن باعث خجالتت بشن حس خیلی بدیه منم تجربه کردم😔

اینکه خانواده ای که باید ازت حمایت کنن باعث خجالتت بشن حس خیلی بدیه منم تجربه کردم😔

اگر ادم ها بدونن که چقدر حرفشون دیگری رو غمگین میکنه خیلی وقتا سکوت میکنن

منتها ما نمیدونیم که بلد نیستیم حرف بزنیم پس ساکت باشیم

و عاقل میدونیم خودمونو