2777
2789
عنوان

بیاید شانس منو ببینید😂

64 بازدید | 5 پست

امروز امتحان داشتم

کل کتاب رو خوندم به جز یه موضوع که آخرین موضوع کتاب بود و هرچی میخوندم نمیفهمیدم

امتحان ۴ تا سوال بود که ۳ تاش از همون موضوع آخر بود که من نخونده بودم 😐😂😂

دانه های بافتنی به من یاد داد، باید دونه دونه به زندگی ادامه بدم تا به نتیجه قشنگی برسم🪷

حس کردم این چند روزی که نشستم همش خوندم پوچ شد 

اگه میشستم واسه امتحان بعدی میخوندم احتمالا بیشتر سود میکردم

دانه های بافتنی به من یاد داد، باید دونه دونه به زندگی ادامه بدم تا به نتیجه قشنگی برسم🪷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ی بار یه فصلو نخوندم کل امتحان سوال تشریحی از همون فصل بود

تازه ازم تقلب هم گرفتن 

بین چک نویسام چندتا نکته نوشته بودم 

نمیدونم همون یه سوال رو قبول میکنن یا نه 😐😂🤦🏻‍♀️ 

خخ😂😂😂😂

من یه کلیپ تو اینستا دیدم میگفت وقتی یک مبحث رو نمیخونی :

سوال یک: همون مبحث ۱۰ نمره

سوال دو:با توجه به سوال قبل کدام گذینه درست است ۵ نمره 

سوال سه: با در نظر گرفتن مورد سوال قبلی به بعدی جواب دهید۵نمره

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
خخ😂😂😂😂من یه کلیپ تو اینستا دیدم میگفت وقتی یک مبحث رو نمیخونی :سوال یک: همون مبحث ۱۰ نمرهسوال دو ...

آره واقعا 😂😂

من بیشتر یاد اون سربازی افتادم که همه جای بدنشون زره میزاره که زخمی نشه اما در آخر تیر مستقیم میخوره تو تخم چشمش😐😂😂