2777
2789
عنوان

لطفا مادرایی که پسر بالای ده سال دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 68 پست
باید براش قانون بذارید و یه سری چیزا رو ممنوع یا محدود کنید و با این شرط و شروط بهش پول بدید و اگر ا ...

شرط و شروط گذاشتیم ولی عملی نمی‌کرد 

منم مجبور شدم قطعش کنم 

مثلا نیم ساعت قبل از ناهار میرفت پفک میخرید می‌خورد 

یا صبحانه نمی‌خورد و یه ساعت بعد که گشنه ش میشد میرفت هله هوله میخورد

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول اینقدر نبوده، کم کم اضافه شد . همشم برنامه ریزی شده ست و مقدار زیادیشو پس انداز میکنه

این پولو صرف چ خریدایی میکنه؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
آشغال ها رو با داداشش و باباش نوبتی میبره پول میدیم باهاش چیزای مضر می‌خره مثل انرژی زا و نوشمک و پف ...

تا کی میتونی جلوش بایستی نزاری چیزای مضر بخوره؟ 

بره دبیرستان چیکار میخواید بکنید

به اندازه کافی بهش پول بدید بزارید ساندویچ و نوشمک و ...هم بخوره که ولع نداشته باشه 

در کنارش شام که باهمید غذای مقوی درست کن.بیرون که می رید غذای خوب براش بخرید

با زبون خوش هم باهاش صحبت کنید که باشه هله هوله دپست داری بخور ولی یک روز در میون

عزیزم بخاطر مسائلی که بالا گفتی پسرت نمیخواد ترکتون کنه در واقع شما زمانی که قرار بوده مادر و پدری کنید نبودین پسرتون در سن فوق العاده حساسیه حتماااا با یک مشاور خبره مطرح کنید پشت گوش نندازین

بیشتر بهش محبت کنید

پسر من روزانه پول مدرسه میبره خوراکی میخره بیاد خونه دیگه نمیگیره چیزی 

ولی اگه چیزی دلش بخواد ما میخریم 

پسر من ساعت 12 میخوابه 7 پا میشه 

براش توضیخ میدادی که مشق نوشتن تو برای آینده خودته نه من 

پسر من مشقاشو نمینوشت انقدر می‌گفتم غر میزدم عصابم خورد میشد همسرمم عصابش خورد میشد 

یروز گفتم ولش کن دیگه نمیکنم ننوشت هم بزار بره با نتیجه کارش رو به رو بشه دوباره مشقاشو  دیر نوشت نصفش موند رفت مدرسه معلم گفت چرا ننوشتی

دیگه از اون ببعد فهمید خودش باید مشقاشو بنویسه منو انقدر حرص نده

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

پسر منم خیلی ولخرجه یعنی پول بیاد دستش تا وقتی اون پول خرج نشه اروم و قرار نداره منم گفتم پول تو جیبی که داری میگیره باید سه بخش باشه خرجی پس انداز و یه مبلغی برای کمک یا خرج برای کسی مثل تولد یا مناسبت ها اگر رعایت کردی اخر هفته منم یه مبلغی میزارم روی پولت

عید با پس اندازش رفت دوربین شکاری خرید و دید چقدر اون پول به دردش خورد

از درس شدیدا فراریه منم گفتم یا درس یا کارو انتخاب کن چون روزی من یا پدرت نباشیم از گشنگی نمیری

و واقعا مصمم بودم اگر کارو انتخاب کرد بفرستمش جایی برای شاگردی

فعلا که انتخابش درسه

عزیزم بخاطر مسائلی که بالا گفتی پسرت نمیخواد ترکتون کنه در واقع شما زمانی که قرار بوده مادر و پدری ک ...

منظورت چیه عزیزم

این پولو صرف چ خریدایی میکنه؟

برای خرید دوچرخه، بازی فکری، دسته پلی استیشن( وقتی خراب میشه خودش باید پول تعمیر یا خرید دوباره اش رو بده ) یا مثلا دوچرخشو دزدیدن، نصف پولش رو خودش داد و براش خریدیم، پول به چرت و پرت نمیده، نهایت دوتا خوراکی بخره همین 

مشاور مدرسه می گفت اینقدر سخت گیری بابت خوراکی نداشته باشید 

ما تو مدرسه می بینیم دانش اموز میوه نوبرانه فصل و میریزه تو سطل اشغال ولی با خواهش از دوستش یه پفک میگیره 

بچه ان دوست دارن نمیشه جلوشون و گرفت 

پس خودتون برنامه ریزی شده بهشون هله هوله بدید بهتره 

منم پسر ده ساله دارم تا حالا نشده شب خونه پدربزرگاش بخوابه، اجازه نداره،  کارهایی مثل آشغال بردن، تمیز کردن اتاقش، نان خریدن اینا به عهده پسرمه غر هم نمی زنه، پول تو جیبی هم میدیم ولی حق نداره ریالی بدون احازه خرج کنه، میاد میگه می رم انرژی زا بخرم اگه اوکی دادیم میره می خره اگر نه حتی اعتراض هم نمی کنه پولاش رو هم جمع می کنه توپ یا لباس ورزشی اینا لازم داشت منم بهش کمک می کنم میره می خره

به نظرم بهش اجازه بده بره بهترین خاطرات بچگیم مال خونه مامان بزرگامه حسش دیگه هیچ وقت تکرار نشد بره ...

اگه رفت و خوش گذشت بهش و ما بیشتر از چشمش افتادیم چی

منم پسر ده ساله دارم تا حالا نشده شب خونه پدربزرگاش بخوابه، اجازه نداره، کارهایی مثل آشغال بردن، تم ...

پسر من اصلا اینجوری نیست

خاصیت نوجوونی همینه، مخالفت، لجبازی، باید باهاش کنار بیای تا ازین مرحله عبور کنه،، و در کنارش قانونم گذاشته بشه اما قانونی که قابل اجرا باشه، بچه حس نکنه دارن بهش روز میگن، چیزی که از پیش بربیاد