2777
2789
عنوان

لطفا مادرایی که پسر بالای ده سال دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید اجازه بدید کسی وارد تربیتتون بشه

چرا باید بدونه هماهنگی شما کسی پول بده بهش

توی تربیتتون مقتدر باشید

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
بچه تو این سن نباید برای شما تعیین تکلیف کنه باید حساب ببره ازتون .اکه واقعا هیچی پول تو جیبی نمیدید ...

میدادیم قبلا همشو باهاش چیزای مضر میخرید و غذای خونه رو دیگه نمی‌خورد ما هم قطعش کردیم 

به شدت ولخرجه 

این نیست که کلا پول ندیم 

پسرمون پول بیشتر میخواد

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
نباید اجازه بدید کسی وارد تربیتتون بشهچرا باید بدونه هماهنگی شما کسی پول بده بهشتوی تربیتتون مقتدر ب ...

مثلا عیدی یا کادو تولد یا ...

چرا بهش پول توجیبی نمیدید؟ پسر بچه این سنی واقعا نیاز داره ماهانه یه مقدار پول برای خودش داشته باشه که هم بتونه با برنامه ریزی برای خودش چیزایی که میخواد رو بخره هم پس انداز کنه،،،، پسر منم دقیقا دوازده سالشه، ماهی سه تومن تو کارتش میریزیم 

مثلا عیدی یا کادو تولد یا ...

عیدی و کادو رو ک همه میدن

ولی غیر از اون نباید پول بدن بهش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
عزیزم فکر کنم زیادی بهش سخت گرفتین میتونین باهاش صحبت کنید بگید ما هر ماه یه مبلغ مشخص بهت ندیدیم تا ...

آشغال ها رو با داداشش و باباش نوبتی میبره 

پول میدیم باهاش چیزای مضر می‌خره مثل انرژی زا و نوشمک و پفک و دیگه ِذای خونه رو نمیخوره 

پوست و استخونه 

یا مثلا پولشو میده و به ترقه و بادکنک و فندک 

چرا بهش پول توجیبی نمیدید؟ پسر بچه این سنی واقعا نیاز داره ماهانه یه مقدار پول برای خودش داشته باشه ...

بچه ۱۲ساله ماهی ۳تومن میخواد چکار؟

شما هم از اونور بوم افتادید

بحث خواهرم با مادرم همینه. عیدی حواست بره خونشون مامانم جلوی بچه ی ده ساله گفت بمونه پیشمون نمیزارم ...

حقیمت داره خواهرت

تعجب میکنم از کامنتا میگن دخالت کردن و تربیتو خراب کردن و... بابا خاصیت همه پدربزرگ مادربزرگا همینه😀 شما خودتون میرفتین خونه پدربزرگتون کار میکردین؟ نه ، غذا حاضر کار تعطیل نوه های دیگه هم میومدن بازی و خوش گذرونی ، گاهی پول تو جیبی هم می‌گرفتیم تازه😅 

ولی اسی شما باید با زبون خوش با پسرت صحبت کنی بچه ها گاهی از بزرگترا منطقی تر هستن ، براش توضیح بده زود خوابیدن چه سودی داره از اون طرف دیر خوابیدن چطور ، مشق نوشتن چه نتیجه ای داره درس نخوندن چطور و... که متوجه بشه حتی اگه شما نگین هم اون باید این کارا رو انجام بده

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

آشغال ها رو با داداشش و باباش نوبتی میبره پول میدیم باهاش چیزای مضر می‌خره مثل انرژی زا و نوشمک و پف ...

باید براش قانون بذارید و یه سری چیزا رو ممنوع یا محدود کنید و با این شرط و شروط بهش پول بدید و اگر اجرا نکرد کمش کنید 

چرا بهش پول توجیبی نمیدید؟ پسر بچه این سنی واقعا نیاز داره ماهانه یه مقدار پول برای خودش داشته باشه ...

ما هم شیش ماه اینکار رو کردیم 

ولی هیچ پس اندازی نداشت و همش چیزای مضر میخرید 

پوست و استخون شده بود 

و تو خونه رو پر از آشغال بادکنک و ترقه و چیزای به درد نخور کرده بود