2777
2789
عنوان

لطفا مادرایی که پسر بالای ده سال دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 68 پست
آخه اگه اینو بگم میره و اونا هم استقبال میکنن و از هیچ تلاشی فرو گزار نمیکنن که بچه م بهش خوش بگذره ...

بگو چون اونا هم فقط لحظه رو میبینن ایندتو نمیبینن 

درصمن با جدیت بگو هر وقت دور از جونتون بی پدر و مادر شدی میتونی هر جا دوس داری بری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ اجباری عزیزم نیست بچه ها از اجبار بیزارنو اتفاقا فراری میشن چون خونه رو یه زندان میدونن بهتره قا ...

منو پسرم خیلی رفیقیم، روزی چندین بار بغلش می کنم و بوسش می کنم میگم که مهترین شخص زندگی منو و باباشه، ولی از اونور هم اونم قانون خونه رو رعایت می کنه، منم بی خودی باهاش مخالفت نمی کنم دلیل میارم براش مثلا اگه دیروز 

انرژی زا گرفت امروز بخواد مخالفتم رو با دلیل براش توضیح میدم مخالفت کرد رفت بگیره هیچی نمیگم فقط دو روز بهش پول تو جیبی نمیدم البته اینا مثال بود زیاد پسر سرکشی نیس

اگه رفت و خوش گذشت بهش و ما بیشتر از چشمش افتادیم چی

ما یه دوست خانوادگی داریم دقیقا همین اتفاق براشون افتاده پسرشون حدودا از ۱۵ سالگی بعد از یه دعوا با پدرش از خونه رفته و با مادربزرگش زندگی میکنه الان سنش زیر ۳۰ ساله

بهترین امکانات براش فراهمه ماشین چند میلیاردی داره و گوشی  و ... که همه رو مادربزرگ براش میخره و پول تو جیبی خیلی زیاد ولی کلا به حرف پدر و مادر و مادر بزرگ گوش نمیده دنبال کار نمیره دانشگاه و نصفه و نیمه گذاشته حتی میگن ازدواج کن قبول نمیکنه 

یه بار پدرش گلایه وار به همسرم گفته معلومه منو به پدری قبول نداره و به حرفم گوش نمیکنه وقتی از ۱۸ سالگی ماشینش از ماشین من گرون تر بوده همیشه محل زندگیش و خونه ای که توش زندگی میکنه بهتر بوده 

مادربزرگ با محبت بی اندازه و افراطی یه پسری بزرگ کرده که الان هیچ کدوم حریفش نیستن

هیچوقت این اجازه رو نده حتی برای چند روز بره پیششون 

آخه اگه اینو بگم میره و اونا هم استقبال میکنن و از هیچ تلاشی فرو گزار نمیکنن که بچه م بهش خوش بگذره ...

بزار بره دو سه روز بمونه با پدر بزرگ و مادربزرگش صحبت کن بگو زیاد بهش رو دادین حرف مارو گوش نمیکنه یه کم دیگه بزرگتر بشه نمیتونیم از پسش بر بیاییم لطفا انقدر بهش پول ندید عادت کرده زندگی بالا پایین داره شاید یه روز دستمون پول نبود اون وقت چی کار کنیم 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

من دوتا پسر دارم

پسرا ذاتن پرروان

ببین دیر یا زود پسرامون وارد بلوغ میشن و لجباز و خودخواه و…. نگاه نکن الان میگن پسرای ما فلانن بدون اجازه اب نمیخورن و .. هنوز به بلوغ نرسیدن

اجازه نده جایی غیر خونه بمونه مادربزرگ هرچقدرم خوب باشه از پس بچه نوجوون برنمیاد رو هر اصولیم هستی وایسا چون فکر میکنه با تهدید به رفتن میتونه شمارو شل کنه 

چند وقت یبار به دلش یکاری که دوست داره انجام بده

این دورانش که بگذره التماسشم کنی شب جایی نمیمونه 

مامان دوتا گل پسر

آشغال ها رو با داداشش و باباش نوبتی میبره پول میدیم باهاش چیزای مضر می‌خره مثل انرژی زا و نوشمک و پف ...

عزیزم ببین وقتی هر ماه یه مبلغ مشخص بهش بدبد اگر بره باهاش چیزای به دردنخور بخره قطعا پول کم میاره اینجوری کم کم خودش میفهمه چطوری خرج کنه