2777
2789
عنوان

رفتم روانپزشک گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 73 پست
اگه قرص مصرف نکنی بدجور بهت لطمه میخوری همین اگورافوبیا هم اولش اضطراب بوده و بهش توجه نکردی و بعدش ...

شما داشتی؟یکم بیشتر میگی و اکسیزو چیه؟

حالتهاتون چطور بود 

من مثلا برم بیرون هیچکی نمیفهمه میترسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما داشتی؟یکم بیشتر میگی و اکسیزو چیه؟حالتهاتون چطور بود من مثلا برم بیرون هیچکی نمیفهمه میترسم

من درسشو خوندم ، مشاور طب سنتی هستم 

کسی نمیفهمه و فقط این خودتون هستید 

مثلا تو اجتماع و یک جای شلوغ و دور از خونه قرار میگیرید چه علائمی دارید؟

شما داشتی؟یکم بیشتر میگی و اکسیزو چیه؟حالتهاتون چطور بود من مثلا برم بیرون هیچکی نمیفهمه میترسم

اسکیزوفرنی توهم شدید و روان‌پریشی درحدی که فرد فرق بین واقعیت و توهم رو نمی‌فهمه. ممکنه فقط صداهایی رو بشنوه که وجود ندارن یا اینکه اصلا آدم‌هایی رو ببینه و باهاشون ارتباط برقرار کنه که نیستن. طیف داره 

ولی خب اصلا درمان نداره و کنترلش تو سن بالاتر خیلی سخت می‌شه. 

.She's somebody , not some body.  

بخور خوب . چرا میترسی بری بیرون ؟؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

من درسشو خوندم ، مشاور طب سنتی هستم کسی نمیفهمه و فقط این خودتون هستید مثلا تو اجتماع و یک جای شلوغ ...

تپش گاهی سرد میشه دستام ضعف میکنم دهنم خشک میشه گاهی سردرد گاهی عضلهام سفت میشه وهمیشه عرق میکنم تمرکزمو از دست میدم

جوری ک اگ کسی تهدیدم کنه سریع تسلیم میشم  منظورم مرد ولی گاهی عصبی میشم مثلا ۱بار سریع واکنش نشون دادم و بحث کردم با ی خانوم

عزیزدل استارتر گل اینجور که متوجه شدم همسرت مرد دلسوزی نیست واست وگرنه خودش کنارت بود تا خوب بشی .پس خودت به فکر خودت باش بخاطر خودت و بچه ها . ناراحت نباش من هم همچین مردی توی زندگیم بود درکت میکنم ولی خودتو درمان کن تنها کاری که باید بکنی واسه خودت اینه درمانت رو جدی بگیری 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️