2777
2789
عنوان

رفتم روانپزشک گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 73 پست

راجع به لیرون رفتن باید بکم تنها راهش اینه که بری بیرون🙃 تو دوران کرونا یادمه دیکه همه خونه نشین شده بودیم منم همینطور شده بودم ترس از بیرون رفتن پیدا کرده بودم اصلا نمیخواستم بیرون برم بودن بین آدما تو خیابون واسم عجیب شده بود. اخساس میکردم همه منو نگاه میکنن اصلا یک حس بد غیرقابل توصیف ولی چون مجبور بودم برم بیرون رفتم و عادی شد برام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصاتو بخور و به این حرفا گوش نده.  بعد که بهتر شدی برو پیش روانشناس خوب. 

من بعد زایمانم افسردگی گرفتم روانم داغون شد با اون شرایط به بچه شیر دادم.  هی شوهرم گفت قرص نخور فقط خودمو عذاب دادم یکسال بعد به دلیل میگرن رفتم دکتر و بهم دپاکین داد خوردم دپاکین برا افسردگی و اضطرابم میدن.  با خودم گفتم چرا اینکارا کردم من دپاکین برا میگرن خوردم چرا برا افسردگی نخوردم قرص همون قرص بود ولی چون برا میگرن بود شوهرم چیری نگفت من فقط عذاب کشیدن

معلومه که باید بخوری وقتی دکتر گفته. باور کن اگر همه میخوردن دنیا جای قشنگتری میشد واسه زندگی،

به چشم دیدم بچه ای که عصبی بود و پرخاشگر باباش میگفت به خودم رفته منم بچگی همینطور بودم(یکی نبود بگه خوب خودتم انرمال بودی)مامانه قایمکی داروها را داد چه بچه ای شد مودب آروم اصلا عالی .به خدا اکثر مردم این روزها نیاز دارن

من خوابم نا آرام هست ، جوری که مثلا دیشب ۱۲ و ۴۰ دقیقه خوابیدم و ۵ و ۴۰ دقیقه بیدار شدم، و بین. اینها هم ۳ یا ۴ بار از خواب پریدم

افسردگی هم دارم جوری که اکثرا حوصله به خودم رسیدن و به خونه رسیدن رو ندارم

از بیرون رفتن ترس ندارم فقط صبحا که میخوام برم سر کار اذیتم و دوست ندارم برم

میتونم بپرسم اختلال خواب و افسردگی تون در چه حد و به چه صورت هست؟

و اینکه به حرف دکترت گوش کن، بهترین و گرون ترین دکتر رو هم برو، و بدون که خوب میشی، خاله منم افسردگی داشت و با دارو درمانی خوب شد

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

مثلا گاهی فک میکنم زشتم گاهی میگم نگنه بخورم زمین همه نگام کنن اسانسور و پله برقی ک اصلا نمیرمبیرون ...

منم اینجوری بودم دیگه بعد از دانشگاه مجبور شدم خیلی کارا رو بکنم الان دیگه ازونور بوم افتادم!باید انقدر بری بیرون و با مردم رابطه داشته باشی که همه چی به نظرت عادی بیاد مگه زمین خوردن چیه!

اینا همه عوارض خونه نشینیه

میفهمه چون ی حالت بی خیال میشم عصبی نمیشم

شب بخور 

خوب اگه بهت گیر داد چرا آنقدر بیخیالی بگو خودمو زدم دیگه بیخیالی

صد تااااا حرف هستی بگی عزیزم 

وقتی همسرت آنقدر حساس هست توام با سیاست رفتار کن 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

مثلا گاهی فک میکنم زشتم گاهی میگم نگنه بخورم زمین همه نگام کنن اسانسور و پله برقی ک اصلا نمیرمبیرون ...

خب چرا برعکسشو فکر نمیکنی؟

با ذهنت بازی بکن و فریبش بده سخته ولی شدنیه و از قرص خوردن بهتره

تمرینی تا سر کوچه برو با دوستات برو بیرون

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی