2777
2789
عنوان

رفتم روانپزشک گفت

592 بازدید | 73 پست

ترس از بیرون رفتن دارم 

۳ تا قرص داده چون اختلال خواب دارم و افسردگی پنهان هم دارم

شوهرم میگ نخور قرصارو ولی دکتر گفت اگ درمان نشی اکسیزوفرنی میگیری همین شوهرت میزارتت اسایشگاه

نمیدونم چ کنم😔🙏

نظر بدین لطفا 

قایمکی بخور 

چرا اخه نخوری کلا مردای ایرانی زناشون قرص افسردگی بخوره رو زیاد تحویل نمیگیرن و قبولشون ندارن 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروهاتو مصرف کن و حالتو ببین چه جوریه . حالتو هر روز بنویس توی کاغذ تا یادت نره چه حالی داشتی . بعد ببین بهتر شدی یا نه . ولی مثل سر ماخوردگی تا قرص نخوریم خوب نمیشیم این مریضی هم باید دارو مصرف کنی 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

قایمکی بخور چرا اخه نخوری کلا مردای ایرانی زناشون قرص افسردگی بخوره رو زیاد تحویل نمیگیرن و قبولشون ...

اره فکر میکنه دیوونه شدم یجوری نگام میکنه

میگ دوست نداشتم زنم اینطوری بشع 

اما سختگیرای خودش منو اینطور کرد 

فقط بیرون رفتنی استرس دارم

اره فکر میکنه دیوونه شدم یجوری نگام میکنهمیگ دوست نداشتم زنم اینطوری بشع اما سختگیرای خودش منو اینطو ...

منم دخترم وسواس فکری داره اونم بصورت ژنتیکی

بعد همسرم میگه بهش دارو نده

دیگه نمیگه الان درمان نشه زمان بلوغ ممکنه بلایی سر خودش بیاره

یعنی بیرون رفتن از همه این عوارض و حرفا سخت تره؟!بدترین اتفاقی که فکر میکنی ممکنه بیرون واست بیافته ...

مثلا گاهی فک میکنم زشتم گاهی میگم نگنه بخورم زمین همه نگام کنن اسانسور و پله برقی ک اصلا نمیرم

بیرون برم تنهایی حالم بد میشه تپش قلب میگیرم 

اره فکر میکنه دیوونه شدم یجوری نگام میکنهمیگ دوست نداشتم زنم اینطوری بشع اما سختگیرای خودش منو اینطو ...

عزیزم بگردمت

من جات بودم موقعه ای میخوردم قرص رو که اصلا نفهمه 

دکتر هم تنهایی میرفتم 

پیشش زیاد بروز نده حالت رو 

من از وقتی که پریودم تموم شده سر درد دارم بخاطر خونریزی زیادی که داشتم دیشب همسرم میکه همش سرت درد میکنه 😑

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

منم دخترم وسواس فکری داره اونم بصورت ژنتیکیبعد همسرم میگه بهش دارو ندهدیگه نمیگه الان درمان نشه زمان ...

اره سخته من اینقدر شدید نبود بیماری روده گرفتم بدتر وسواس شدم گاهی ب خودکشی هم فکر کردم