2777
2789
عنوان

چیزی نمونده بودشاهدیه دخترکشی بشم

811 بازدید | 42 پست

داشتیم ازخونه پدرشوهرم برمیگشتیم که یه ماشین دیدیم که توخیابون به جدول زده روشنه ودرهاش بازه ،،سرعت ماشین روکم کردیم که بفهمیم قضیه چیه که صدای تیراندازی شنیدیم وقتی برگشتم ببینم چی شده دیدم یه مردمسلح داخل یه مغازه میخوادیه دخترحدودا۱۸ ساله روبکشه ( پدش بود) 

باشنیدندصدای تیرمردم جمع شدن وچندتا پسر جوان اون دختربیچاره رونجات دادن البته اونها هم مسلح بودن 

ولی یکی ازحاضرین چنان کشیده ای به پدر دختره زد که خوردزمین ،انگارداشتم صحنه فیلم می‌دیدم دلم خیلی به حال دختره سوخت ،انقدرترسیده بود که نای فرارهم نداشت

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایید که همه اسلحه دارن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

😐هعی

خدایی معلوم نیس زندگیه جهنمه آخرو الزمانه

چی ب چیه اصن

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0

یه لحظه حس کردم دارم رمان آبکی میخونم😑🤦🏻‍♀️

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

شما کدوم استانی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅