بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب منظوری نداشتم من ۲۰۰۰ تا سال ۸۷ میخواستم ببینم یعنی همه میشن ۱۴ تا
گمونم ازدواجهای ۱۴۰۳ به بعد.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
برا ۱۴ سکه زندان میندازن برا بیشتر زتدان نداره پا بند الکترونیک میبندن تا تعین تکلیف و قسطی میکنن ولی بیشخر از ۱۴ سکه سختیش برا زن اثبات مال هست و گردش نالی ک ثابت کنه شوهرش توانایی پرداخت مثلا ۲۰۰ سکه رو هم داره قبلا برا ۱۱۴ سکه زندان مینداختن الان نه فقط اگر ۱۴ سکه مهریت باشه همونم نده میره زندان بیشتر باشه زندان نداره میره تو شرایط اثباط و ۰۰۰
دیدی بهت میگفتم جواب شوهر سابق پروی بی چشم و رو تو نده بدون خدا حافظی ولش کن بره بچره هی دل دل کردی با دست پس میزدی با ما پیشش میکشیدی کاری کردی اونقدر نقاط ضعفتو زیهد کنه بره فوشتم بده الانم لطفا یه چتد ماهی ذهنتو بلاک کن از هنه چی و کاراش ب خودت و اینده خودت رحم کن