2777
2789
عنوان

کیا بچشون زود بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 48 پست
والا پس تکامل مغزی خوبه خداروشکر بچه نارس خیلی سخته پسر منم نارس بدنیا اومده شش ماهش تموم شد همه میگ ...

ممنون گلم اره از لحاظ ذهنی ماشالله خوبه 

سریع یه چیزیو یاد میگیره الان اعضای بدن و صدای حیوانات و اینارو کامل بلده 

حدود ۲۰ روز شیرمو میدوشیدم چون فکش جون نداشت بعدش کم کم شد و خشک شد و کلا شیر خشک دادم

اخه داداش منم ۳۵ یا ۳۶ بود یادم نیست بدنیا اومد بعد بدنش لاغر بود ضعیف بود خیلی  مامانم شیر خشک داد  شیر خودشم میداد یکم بهتر شد  به موقع راه رفت  ازونطرفم خواهرم وزنش نرمال بود ولی هم دندون دیر دراورد هم دیر تر راه رفت  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همه لحاظ اوکی بودین؟الان با هم سن و سالات قد و وزنت یکیه؟خداروشکر مشکلی نداریمن خیلی نگرانم بچم ر ...

بدنیا که اومدم مشکل ریه داشتم ، خداروشکر تو بچگی خوب شدم  چون زود بدنیا اومده بودم ، وزن گرفتم   و دیگ کلا بعدش هیچ مشکلی نداشتم  شمام نگران نباش  مامانم میگه چندین روز تو دستگاه بودم ، الانم که هم وزنم هم قدم خوبه   در رابطه با راه رفتن کودک بگم که تا ۲ سالگی طبیعی هست 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه ریزه میزه بزرگ کردنش سخته ولی هما اینا میگذره و هرچی که بزرگتر بشه این تفاوتش با بچه های دیگه کم ...

دقیقا من همش سر زنش میکنم خیلی هم عذاب وجدان دارم بخاطر غذا نخوردنام راه رفتن و فعالیت های زیاد که بقیه نگن خودشو لوس میکنه و تنبله 

بخدا انقدر الان ناراحتم میگم کاشکی میگفتن ولی من انقدر حرفشون برام مهم نبود و به خودم میرسیدم 

حتی دکتر اولی بچم میگفت شیر خودتو نده یعنی اگه جا داشت الان شکایت میکردم ازش میگفت بچه چون نارسه تقلا میکنه برای مکیدن بیشتر لاغر میشه و کلا شیر خشک بده 

هم الان لاغره هم بی جون

اخه نگرانم اذیتش کنن چون فیلم و تعریفای بقیرو میبینم حس میکنم طاقتشو ندارم اگه اینجوری باسه

چه ربطی داره اخه ؟شاید اپن بچه ها مشکلی داشتن که گریه می کردن.خواهرمم بچه ش حرف نمی زد خیلی گارد داشتن نسبت به گفتار درمانی به زور تو ۳سالگی ۶ماه بردش پیش دکتر گفتار رمان،بچه با خودش زبونش می گفت نمیرم پیش دکتر🙃

نگران نباش عزیزم استرس به بچه ام منتقل میشه فقط یه مدت بهش غذاهای قوت دار بده بعدم باهاش تمرین کن بعضی ازبچه ها یه دفعه راه می افتن چهار دسته وپانمیرن 

توی روروک بزار 

چه ربطی داره اخه ؟شاید اپن بچه ها مشکلی داشتن که گریه می کردن.خواهرمم بچه ش حرف نمی زد خیلی گارد داش ...

الهی 😍

خدا حفظش کنه 

منم دقیقا همین گاردو دارم ،الان باز با چنتا متخصص اطفال مشورت میکنم امید به خدا

پسرمن یه موقعه خودش به دنیا اومد ۳۶۵۰ام بود 

الان خداروشکر اولیه ولی کاراش دیره مثلا یک سالو چهارماهگی راه افتاد .الان ۲سالو۹ماهشه ولی هنوز کامل نمیتونه حرف بزنه و وزنشم ۱۳کیلو ونیمه این همه ام رسیدگی میکنم بهش ول کن بابا هربچه ایی یه مدله همه مثل هم نیستن 

الان هرکی میبنه میگه لاغره دیگه چیکارکنم 

نگران نباش عزیزم استرس به بچه ام منتقل میشه فقط یه مدت بهش غذاهای قوت دار بده بعدم باهاش تمرین کن بع ...

دقیقا همیشه سعیم این بود انرژی بد ندم بهش 

از فردا خودم یکم عضلاتشو ماساژ میدم میزنم تو گوگل و ... یکم باهاش تمرین میکنم و انشالله نتیجه بده 

دقیقا همیشه سعیم این بود انرژی بد ندم بهش از فردا خودم یکم عضلاتشو ماساژ میدم میزنم تو گوگل و ... یک ...

انشالا عزیزم  خیره 

درست میشه تومادر قویی هستی ولی غذا اگه کمم میخوره قوت دار بخوره بهتره 

پسرمن یه موقعه خودش به دنیا اومد ۳۶۵۰ام بود الان خداروشکر اولیه ولی کاراش دیره مثلا یک سالو چهارماهگ ...

خدا حفظش کنه 

دقیقا درست میگین 

انشاللا که همه بچها تندرست باشن و خداحفظشون کنه 

از فردا هم بیشتر تمرکزمو میزارم روی عضلات و ماساژ و ... انشااله که نتیجه میده چون خودشم تلاش میکنه ولی بلد نیس

خدا حفظش کنه دقیقا درست میگین انشاللا که همه بچها تندرست باشن و خداحفظشون کنه از فردا هم بیشتر تمرکز ...

مرسی عزیزم 

الهی قربونش برم اون ببین چجورپسری میشه توی آینده 

امیدتو ازدست نده