2777
2789
عنوان

کیا بچشون زود بدنیا اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 48 پست

عزیزم منم پسرم ۳۵هفته به دنیا اومد با وزن دو کیلو وقتی مرخص شد از بیمارستان وزنش ۱۹۰۰ شد 

هیجده ماهگی راه افتاد و به قول شما همه چیش عقب‌تر از همه بود 

حتی رفلاکس شدید داشت و من تا دو نیم سالگی فقط غذای میکس میتونستم بهش بدم در غیر این صورت بالا می آورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‌پسرم ۳۶ هفته با وزن ۲۲۰۰‌به دنیا اومدم به خاطر مسمومیت حاملگی‌و‌قطع‌شدن‌خونرسانی.از هم سناش عقب بود یک سالگی دندون دراورد و یک سال و سه ماهگی راه رفت.هنوزم حرف نمی زنه ولی قد و وزنش اوکیه نزدیک ۱۵کیلوعه.به نظرم پیش یه کاردرمان ببرش چون دیگه الان باید راه می افتاد

کلا هم لاغره از لحاظ هوشی و حرف زنی ماشالله اوکیه ها ولی حرکتی و جسمانی نه اخه تو بارداریمم خونرسانی ...

والا پس تکامل مغزی خوبه خداروشکر بچه نارس خیلی سخته پسر منم نارس بدنیا اومده شش ماهش تموم شد همه میگن چرا مثلا چهار دست و پا نمیره منم میگم دکتر ش،گفت از،لحاظ تکامل مغز سه ماهشه پسر انتظار بیشتر ندارم ازش تو ام اگ خیلی نگرانی پیش یه دکتر دیگه ببر

زن ممدم
عزیزم منم پسرم ۳۵هفته به دنیا اومد با وزن دو کیلو وقتی مرخص شد از بیمارستان وزنش ۱۹۰۰ شد هیجده ماهگی ...

بچه ریزه میزه بزرگ کردنش سخته 

ولی هما اینا میگذره و هرچی که بزرگتر بشه این تفاوتش با بچه های دیگه کمتر میشه 

تقریبا میگن بعد دو سالگی تفاوت چندانی نیس 

هیچوقت بچه تو مقایسه نکن با بچه های دیگه اون سالمه 

قرار نیس همه بچه ها تپلی باشن 

یادمه من خودمو بخاطر زایمان زودرسم سرزنش میکردم 

همه اینا میگذره 

به خودت سخت نگیر 

🥺چرا اینجورین؟یکی میگفت شاید پروتئین دفع میکنن ازمایشم داد بچم مال اونم نبود

پسر من از اول ریز بود الان لاغر خیلیا ناراحتم میکنن ولی خیلی باهوشه پسرم شوهرم خودم خیلی ریز بودیم تو بچگی دکتر گفت ارثیه

عزیزم منم پسرم ۳۵هفته به دنیا اومد با وزن دو کیلو وقتی مرخص شد از بیمارستان وزنش ۱۹۰۰ شد هیجده ماهگی ...

دیگه خودتون میدونید چقدر مادر نگرانه حرف اطرافیان و تمسخر هاشون خیلی بدتره 

گلم احتمالش هست که بچه کلا چهار پا نره؟چون بچم الان داره تلاش میکنم خودش وایسه و کلا چهار پا نرفت 

از لحاظ غذایی چیزی بوده که بدین و خیلی تاثیر داشته باشه یا کار و ورزشی؟

کار درمانی بردین یا ن

دختر من ی ماه زودتر دنیا اومد ۲.۳۰۰ بود کاراش زودتر از بچه های دیگه بود 

خواهر زاده هام هم   هفت ماه نداشتن که دنیا اومدن یکیشون ۹۵۰ گرم یکی ۱.۱۰۰ بعد از سه چهارماه  هم وزنشون هم کارهاشون به موقع بود 

کاردرمانی و گفتار درمانی و اینا خیلی خوبه اگه بچه ات نیاز داره ببرش خودشون تشخیص میدن واقعا نیازداره یانه بچه ممکنه اذیت بشه اما خیلی بهتره که بزرگتر بشه بگی کلش زودتر برده بودم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
‌پسرم ۳۶ هفته با وزن ۲۲۰۰‌به دنیا اومدم به خاطر مسمومیت حاملگی‌و‌قطع‌شدن‌خونرسانی.از هم سناش عقب بود ...

اخه نگرانم اذیتش کنن چون فیلم و تعریفای بقیرو میبینم حس میکنم طاقتشو ندارم اگه اینجوری باسه

ببین مثلا آب قلم بده اگه حساسیت به پروتئین گاوی داره .بهش قلم گوسفندی بده .روغذاشو کره بزار .اگه کله پاچه میخوره آبشوبده خیلی قوت داره غذاهاش اینطوری باشه قوت دارباشه 

پای مرغم عالیه برای ضعف بدن 

اول بجوشون باپیاز نیم ساعت بریزبره .دوبار با پیاز وزردچوبه وچوب دارچینی یه دونه هل بزار حسابی پای مرغ بپزه ۳ساعت اینا روی شعله کم بعدم از استخون جدا کن با آبش میتونی میکس کنی توی سوپاش بریزی .یاهو موقعه تازه تازه براش یه کوچولو نون بریز بده بخوره 

دیگه خودتون میدونید چقدر مادر نگرانه حرف اطرافیان و تمسخر هاشون خیلی بدتره گلم احتمالش هست که بچه کل ...

پسر منم چهار دست و پا اخرای پونزده ماهگی شروع کرد

کار درمانی نبردم ولی خودم مرتب با روغن شترمرغ پاهاشو ماساژ میدادم 

گوشت فقط ماهیچه بهش میدادم و استخوانای ماهیچه رو میپختم در حدی که نرم میشدن از صافی رد میکردم میذاشتم یخچال یه حالت ژله ای می‌گرفت اونو تیکه تیکه میکردم مرتب تو غذاش میدادم 

من بچه اولم ۳۲ هفته بدنیا اومد بچه سوم که الان ۴ ماهشه ۳۶ هفته

بچه اولم رفت تو آن ای سیو وزنش شد یک کیلو نیم تو دو سالگی وزنش ۹ کیلو بود دندان دیر درآورد  ولی  زود راه رفت و زود حرف زد  الان کلاس دومه نابغه است تو همه چی ولی همچنان ضعیفه

بچه دومم ۹ ماه بدنیا اومد دیر حرف زد اینو گفتم که بدونی وزن و زود بدنیا اومدن هیچ ربطی به حرکات تکاملی نداره بنظرم 

بچه سومم که ۳۶ هفته بود از شیر خودم دادم ماشاالله وزن گیری عالیه