2777
2789
عنوان

کیا بچشون زود بدنیا اومد

295 بازدید | 48 پست

سلام و درود 

خانما من بچم تو ۳۵هفتگی بدنیا اومد و وزنش۱۹۰۰ بود و کلا ضعیفه 

الان ۱سال و نیمشه ۹ کیلوئه و هنوز راه نمیره فقط حالت چهاردست و پا رو میگیره وگرنه چهار پا هم نمیره 

از اولم زیر نظر متخصص اطفاله 

امروز عکس بچه فامیلمونو دیدم ۶ ماه کوچیک تر از بچمه ماشالله تپل و قشنگ راه میرفت 

من بچم خیلی ًعیفه چیکار کنم؟از لحاظ غذایی هم اوکیه 

خیلیا میگن ببر کار درمانی ولی شنیدم بچه رو خیلی اذیت میکنن 

بچم از همه لحاظ عقب تره مثلا تازه که یکسالو نیمشه داره دندون در میاره 

بنظرتون چیکار کنم؟

خیلی تلاش میکنم که مقایسه نکنم ولی دوست دارم که تو این سن حداقل کارهایی رو بکنه 

وای چرا دکتر نمیبریش

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم بموقع بدنيا اومد مامانم میگفت همیچزش دیر بود حتی توی سالگی دندون درآورد راه رفتنش حرف زدنش

کلا هم لاغره 

از لحاظ هوشی و حرف زنی ماشالله اوکیه ها ولی حرکتی و جسمانی نه 

اخه تو بارداریمم خونرسانی بهش قطع شده بود دکتر نفهمیده بود برای همین کوچولو بود

من خودم زود بدنیا اومدم 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

خب اگه خیلی نگرانی دکتروعوض کن

بله خیلی زیاد نگرانم ۲ تا متخصص دیدن یکیشون خیلی ازمایش میگرفت اعصابم بهم میریخت یا همش میگفت بستری با یه سرما خوردگی کوچیکم میگفت ببر بستری بشه 

این یعنی بهتر بود و خیلی ساله دکتره و یعنی تجربه داره 

اگه اصفهانی کسی هست معرفی کنه ممنون

من خودم زود بدنیا اومدم

از همه لحاظ اوکی بودین؟

الان با هم سن و سالات قد و وزنت یکیه؟

خداروشکر مشکلی نداری

من خیلی نگرانم بچم ریزه و کوچولو باشه بین بقیه مخصوصا که پسره اذیتش کنن