2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

62 بازدید | 12 پست

راستش من هیییییچی از کنکور فرهنگیان نمیدونم اگ کسی میدونه ممنون میشم بگه فقط ی سوال مهمی ک دارم اینه ک من دیپلم فنی حرفه ای دارم، یعنی رشته دبیرستانم انسانی نبود، میتونم کنکور فرهنگیان بدم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرررسی عزیزمشما خبر ندارین برا کنکور چ کتابی باید بخونم؟

توی خود دفتر چه زده

من خودمم امسال ازمون میدم برام دعا کنین

اولی هوش و استعداد معلمی

دومی تعلیم و تربیت اسلامی

که دومی چند تا درس دینی دهم و یازدهم و سه فصل اول کتاب استاد قرائتی

توی خود دفتر چه زده من خودمم امسال ازمون میدم برام دعا کنین اولی هوش و استعداد معلمی دومی تعلیم و تر ...

باشه چشمم، ایشالله قبول میشیییی❤️🥺🥺😘

رشته ی دبیرستانتون چی بود؟

توی خود دفتر چه زده من خودمم امسال ازمون میدم برام دعا کنین اولی هوش و استعداد معلمی دومی تعلیم و تر ...

بنظرت منی ک رشتم نظری نبود و هیچ آموزش ندیدم میتونم بخونم؟ حتی چند سال پشت کنکورم بمونم مهم نیست ولی نمیدونم توانایی خوندن دارم یا نه

بنظرت منی ک رشتم نظری نبود و هیچ آموزش ندیدم میتونم بخونم؟ حتی چند سال پشت کنکورم بمونم مهم نیست ولی ...

اره میتونی تلاش کنی حتما میشه

من امید ندارم نمیدونم شاید قبول بشم خیلی استرس دارم

راستی واسه اموزشت هم میتونی پکیج فرهنگیان سکو رو بخری

اره میتونی تلاش کنی حتما میشه من امید ندارم نمیدونم شاید قبول بشم خیلی استرس دارم راستی واسه اموزشت ...

نه چرا امید نداری، تا جاااااایییی ک میتونی تلاشت و کن، بخون قبول میشی، نشدی هم مطمئن باش سال بعدش قبول

مرررسی از راهنمایی، از کجا باید بخرم، پیج دارن؟

بعد این کتابایی ک گفتی و نمیدونی از کجا بگیرم

اگ مشاوری کسی هم میشناسی ممنون میشم بهم معرفی کنی

ببخشید خیلی پیام دادم ❤️