2777
2789

لطفاً راهنمایی کنید ،،دلم میخوادرنگش روشن بشه و تازه ۳ ماههه که کراتین کردم ولی میترسم موهام خراب بشه

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دکلره افتضاح مو رو میسوزونه من خواهرم انجام داد کراتینم کرده بود بعد اصلا موهاش سوخت در حدی ک ال ...

😳😳😳یعنی موهام خراب میشه

😳😳😳یعنی موهام خراب میشه

افتضاح میشه من نمیدونم تاثیر کراتین بود ک اینقدر داغون کرد موهاشو یا کلا دکلره اینقدر خودش اسیب زد

ببین همون موقع ک رنگ کرده بود اومده بود قشنگ موهاش انگار اتو زیاد گرفتی روش موج موجی ریز میشه میسوزه اون شکلی شده بود

بعد کراتین ساقه مو رو نازک میکنه دکلره ببین چیکار میکنه بعدش

افتضاح میشه من نمیدونم تاثیر کراتین بود ک اینقدر داغون کرد موهاشو یا کلا دکلره اینقدر خودش اسیب زدبب ...

من قبلاچندبار دکلره کردم ،،میدونم اگه آرایشگر کاربلدنباشه چی میشه،،اینبارهم بایه آرایشگرصحبت کردم گفت میشه ولی رنگ گرم ولی من رنگ سرد دوست داشتم،،دلم نمی‌خواد ریسک کنم اگه خراب بشه همینجوری طبیعی بهتره،شایدموهای منم مثل خواهرتون خراب بشه