2777
2789
عنوان

بچه ها کیا تایلند رفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10545 بازدید | 75 پست
لباس و کفش چی ببرم به نظرتون که واسه عکسم خوب باشه

عزیزم اگه میتونی پول خوب ببری دو جفت کفش کم جا ببربقیشواز اونجا بخر 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

عزيزم منبع درامد تايلند بيشتر رو كاباره هاشه

خيلى كثيفن

براشونم فرقى نداره شوهرت باشه

عشوه ميان براش

مخصوصا واكينگ استريت

بميييييرم نميرم تايلند و اطرافش

I’m his queen 👸🏼 He is my king 🤴🏻 Together we build our empire 🏰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بنظرم یا ترکیه و قبرس رو انتخاب کن یا ژاپن یه جا بروبا فرهنگ باشن تایلند خیلی کثیفن ولی خب مناظرش محشره

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
دقیقا منم فقط واسه پدر مادرمو خواهرم یه چیزی میارم اونجوری وقت گیره

من اونجا رفتم دلارامو چنج کنم ، صرافیه گفت دلارات کثیف شده و من حسابی ترسیده بودم بی پول بمونم که همون جا یه رستوران ایرانی بود شماره کارتشو گرفتم از ایران واسم پول ریختن ، مشکلم حل شد ولی نامرد از هر 1 تومن 300 تومنشو برمیداشت 

حواست به دلارات باشه که خیلی تاخورده و مچاله نشه وگرنه قبولش نمیکنن

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

خوشبحالتون همه تون پول دارین ما که یک سفر تا قشم میخوایم بریم دوماهه داریم میگردیم تور ارزون پیدا کنیم تازه شوهرم میگه کیش بریم من میگم نه قشم موقعیت خرید بیشتر داریم

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
با دوازده ملیون میشه هم خوب خرید کرد هم تفریح 

عالیه عزیزم ولی سعی کن جنس خوب بخری بنجل میندازن کلیی خوش بگذره بهت