2777
2789
عنوان

بچه ها کیا تایلند رفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10518 بازدید | 75 پست

جزیره فی فی جیمز باند اینارو حتما برو .  تورم که خواستی بگیری قایق تندرو نگیر دریازده میشی . حداقل یه ساعت فاصله است از ساحل تا جزیره ها.  فیل سواری و رفتینگم عالیه . حتما تجربه کن . پوکت خیلی خرید نداره .  شب هم ساعت ۱۱به بعد خیابون بنگلا رو برو شاده و بزن برقصه 😉

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چه تفریحاتی مرسی عشقم

قیمتا مثل ایرانه. ببین واسه خرید ایران چقدر میبری اونجا یکی دو تومن اضافه تر داشته باش.در ضمن خییییلی چونه بزن. مثلا یه جنس ۱۰۰۰ باتی رو شما از ۳۰۰ بات چونه بزن. بانکوک کشتی گشت شهری و شام رو برو . و اگر رفتی پارک آبی و آفتاب بود حتما حتما مایو اسلامی ببر. من اشتباه کردم نبردم تمام بدنم سوووووخت وحشتناک. اونجا حتی اروپاییا هم مایو پوشیده میپوشن که نسوزن

👀
عزیزم خرید کرده بود

بله سوغاتیم اورده بود از من میشنوی واسه هیچکس سوغاتی نیار فقط برو بگرد و کیفشو ببر هرچی بیاری اخرش حرف توشه واسه خودت وقت بزار خرید کن به همه بگو پول نداشتم چیزی نیاوردم سوغاتی بنظرم مزخرفترین چیز سفره من از وقتی ازدواج کردم هروقت میرم ایران فقط واسه خانواده درجه یکم چند تا چیز میبرم واسه خالم و عمه و اینا هیچی نمیبرم چون وقت میزاریپول میزاری اخرم عیب میزارن روش

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

البته سه چهار سال پیش رفته بود الان شاید بیشترم بخواد ولی اگه سوغاتی نیاری کافیه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
قیمتا مثل ایرانه. ببین واسه خرید ایران چقدر میبری اونجا یکی دو تومن اضافه تر داشته باش.در ضمن خییییل ...

لباس و کفش چی ببرم به نظرتون که واسه عکسم خوب باشه

بله سوغاتیم اورده بود از من میشنوی واسه هیچکس سوغاتی نیار فقط برو بگرد و کیفشو ببر هرچی بیاری اخرش ح ...

دقیقا منم فقط واسه پدر مادرمو خواهرم یه چیزی میارم اونجوری وقت گیره

دقیقا منم فقط واسه پدر مادرمو خواهرم یه چیزی میارم اونجوری وقت گیره

خوب کاری میکنی عزیزم منکه به همه گفتم واسه من هیچی نیارین منم هرموقع بیام هیچی نمیارم واقعا جدا از هزینش حملش خیلی سخته ادم وقت بزاره واسه خودش خریدکنه بقیشم بگرده سوغاتی خیلی رو اعصابه

من تايلند نرفتم

ولي سفر خارجي زياد رفتم

هرجا ميخوام برم از سايت لست سكند سفرنامه هاي مربوط به اونجارو ميخونم و خيلي خيلي مفيد واقع ميشم برام

به شما هم پيشنهاد ميكنم سفرنامه هاي تايلند بخوني

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
لباس و کفش چی ببرم به نظرتون که واسه عکسم خوب باشه

لباس هم شلوار دامنی. و تاپ. و لباس کوتاه و سعی کن لباس خنک ببری. شلوار لی و تاپ هم خوبه اما اگر زیاد گرمایی باشی پاهات میسوزه. من که اونجا لباس خریدم و پوشییدم هیچ کدوم از لباسایی که برم به کارم نیومد. در ضمن غذا هاشووون افتضاحه و خیابونا کثیف و بد بو

👀