2777
2789

عذر میخوام. 

چطور تشویقشون کردید ب اینکه خودشون هم خودشون رو تمیز کنن. دخترم پنج سالشه زوده برا اینکار یا ن

میره ولی خودم باید برم بشورمش

خب بچه پنج ساله بخواد پی پیشو بشوره سر درمیاره عفونت نمیگیره 

منم منتظرم تنها بره ولی نمیره☹️۵ سالو نیمه س

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

دیگه باید یاد بگیره  اوایل وایسا خودش بشوره  چک کن مشکلی نباشه بعد دیگه خودش یاد میگیره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یکم قبل پیش دبستانی بهش یاد بده که چون مدت زیادی توی مدرسه هست اگه یهو پی پیش گرفت بلد باشه خودشو بشوره، قبلش زوده اگه امسال مهر میره پیش دبستان دیگه کم کم شروع کن یادش بده ولی حتما بعد اینکه خودشو شست دوباره خودت یه نگاهی بکن که یه وقت چیزی باقی نمونه هوا هم گرمه یهو عرق سوز نشه.

من ۳ سالم  بود خودم میرفتم چون مامانم سرکار میرفت

ی فرد خودساخته 

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

دخترم سه سال ‌نیم هست خودش میشوره میخواد بیاد بیرون پاهاشو‌میشورم

نمیخواستم بذارم بشوره خودش اصرار داشت

عاشق تو‌دستشویی موندنه از دستش دیوونه میشم 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

خب بخواد بره پیش دبستانی چیکار کنه

پیش دبستانی میره چند وقت دیگه تموم میشه...

قبل بردن ب مدرسه میبرمش دسشویی

دیگه دسشویی نمیگیره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

باهاش کار کن وایسا دسشویی کنه بهش بگو چطور خودشو بشوره و خشک کنه بالاخره یکی دو سال دیگه باید برخ پیش دبستانی ومدرسه لازمه کم کم بهش یاد بدی

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرم از ۴ سال و نیمگیش که باردار شدم و نمیتونستم بشورمش یادش دادم ولی دخترم از ۳ سالگی یاد گرفت ولی بازم خیلی وقتا بابت دسشویی رفتن لجبازی میکنه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40