2777
2789
عنوان

دخترهاتون از چه سنی تنها میرن توالت

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 25 پست
دخترم سه سال ‌نیم هست خودش میشوره میخواد بیاد بیرون پاهاشو‌میشورمنمیخواستم بذارم بشوره خودش اصرار دا ...

دخترت مثل منه 😂🤐 تنها جایی که آرامش داره دستشویی والا برای چند دقیقه تنها و سکوت 

لطفا برای سلامتیم یه صلوات بفرستین 

دخترت مثل منه 😂🤐 تنها جایی که آرامش داره دستشویی والا برای چند دقیقه تنها و سکوت

😂😂😂

یعنی اگه دنبالش نرم حالا حالاها بیرون نمیاد

مخصوصا مایع دستشویی دم دستش باشه که چادر میزنه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخواد بره پیش دبستانی چیکار میکنی پس

پیش دبستانی که رفت دیگه تموم شد 

امسال میره کلاس اول😐😂

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

فکر کردم نفرستادی پیش😪

چرا عزیزم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

😂😂😂یعنی اگه دنبالش نرم حالا حالاها بیرون نمیادمخصوصا مایع دستشویی دم دستش باشه که چادر میزنه

اخی خدا حفظش کنه😍😍😍

بچه همین شیرین کاریاشه که انقدر عزیز و دوست داشتنی میکنه

لطفا برای سلامتیم یه صلوات بفرستین 

دستشویی چیکار کردی آخه🤔

هیچی قبل مدرسه رفتن تو خونه کارشو میکنه.دیگه دسشویی نمیگیره یا یه وقتی میگیره که تعطیل شده.دخترم مسافرت هم میریم نمیره ببخشید رو سنگ بشینه برای دسشویی...بدش میاد یه گوشه میشینه.

کلیه هاش از کار میفتن که اخه دور از جونخودت وسواس نداری عزیزم؟

اخه دسشویی نداره تو مدرسه.اگه داشته باشه فقط همون لحظه که میریم دنبالش یا می‌رسیم خونه.

من که وسواس زیاد دارم اما دسشویی مدرسشون خیلی کثیفه خودشم یه بار رفت دیگه بدش اومد.

حالا امسال باید دیگه عادت کنه به تنها رفتن