خیالبافی افراطی باعث می شه آدم کم کم مرز بین واقعیت و خیال رو گم کنه. تشخیص نمی ده کدوم اتفاق تو واقعیت افتاده بود. حرفایی می زنه که تو واقعیت نبودن اصلا. گذشته از این به موفقیت ها و ارتباطای خیالیش اکتفا می کنه و تو زندگی واقعی دچار مشکلات جدی می شه. چه در مورد ازدواج و چه محل کار و ارتباطات اجتماعی و موفقیت ها.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اتفاقا باید صبح ها بخوری. بعد دکتر قرص خواب حدا بهت می ده که شب ها قبل خواب بخوری و ساعت ها تو رخت خواب با این افکار مشغول نباشی و مغزت شب ها بتونه استراحت کنه تا صبح ها بهتر بتونی درس بخونی
یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
دقیقا. مثل یه اعتیاد فقط عمر و فرصت های زندگی تباه می کنه
اره خیلی بده که از زندگی بیوفتی مثلا من جای کار تلاش درس خوندن همش تو خیالاتم بودم ۶ ماه دارو مصرف کردم الان حتی اگه ب زورم بخام نمیتونم تصویر ذهنی و خیال پردازی داشته باشم
کاش سریع قرص معرفی نمیکردن بقیه ..امان از جهل و نادانی
جهل و نادانی چیه ؟ من ۲۰ سال با این مشکل درگیر بودم و فکر می کردم با مدیتیشن می تونم کنترلش کنم ولی مثل اینه که یکی بگی بیماری قلبی دارم شما بگی کاهو بخور خوب می شی!
گاهی اوقات زور این بیماری بیش از قدرت اراده ماست و نیاز به یه مداخله دارویی هست!
یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!