2777
2789
عنوان

تا الان نمیدونستم این رفتار من یه مشکل روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 83 پست

خیالبافی افراطی باعث می شه آدم کم کم مرز بین واقعیت و خیال رو گم کنه. تشخیص نمی ده کدوم اتفاق تو واقعیت افتاده بود. حرفایی می زنه که تو واقعیت نبودن اصلا‌. گذشته از این به موفقیت ها و ارتباطای خیالیش اکتفا می کنه و تو زندگی واقعی دچار مشکلات جدی می شه. چه در مورد ازدواج و چه محل کار و ارتباطات اجتماعی و موفقیت ها.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
کاش سریع قرص معرفی نمیکردن بقیه ..امان از جهل و نادانی

میدونی اگه بخوام دکتر هم برم باید یواشکی برم چون مامانم غشیه 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب آور نیست ؟ اخه من کنکور دارم

نه اتفاقا باید صبح ها بخوری.  بعد دکتر قرص خواب حدا بهت می ده که شب ها قبل خواب بخوری و ساعت ها تو رخت خواب با این افکار مشغول نباشی و مغزت شب ها بتونه استراحت کنه تا صبح ها بهتر بتونی درس بخونی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

دقیقا. مثل یه اعتیاد فقط عمر و فرصت های زندگی تباه می کنه

اره خیلی بده که از زندگی بیوفتی مثلا من جای کار تلاش درس خوندن همش تو خیالاتم بودم ۶ ماه دارو مصرف کردم الان حتی اگه ب زورم بخام نمیتونم تصویر ذهنی و خیال پردازی داشته باشم

خیالبافی افراطی باعث می شه آدم کم کم مرز بین واقعیت و خیال رو گم کنه. تشخیص نمی ده کدوم اتفاق تو واق ...

اره دقیقا خیلی اذیت میشم مخصوصا این یه ساله که موندم پشت کنکور ارتباطم با آدمای بیرون کم شده 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اره خیلی بده که از زندگی بیوفتی مثلا من جای کار تلاش درس خوندن همش تو خیالاتم بودم ۶ ماه دارو مصرف ک ...

داروتون چی بود 

نه اتفاقا باید صبح ها بخوری. بعد دکتر قرص خواب حدا بهت می ده که شب ها قبل خواب بخوری و ساعت ها تو ر ...

نه خوابم راحته فقط همش تو خیالم حتی تو خیالم کیت میدلتونم 😂😂😂😂😂😂

کاش سریع قرص معرفی نمیکردن بقیه ..امان از جهل و نادانی

جهل و نادانی چیه ؟  من ۲۰ سال با این مشکل درگیر بودم و فکر می کردم با مدیتیشن می تونم کنترلش کنم ولی مثل اینه که یکی بگی بیماری قلبی دارم شما بگی کاهو بخور خوب می شی! 

گاهی اوقات زور این بیماری بیش از قدرت اراده ماست و نیاز به یه مداخله دارویی هست! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

منم اینطوریم...مادر دوتا بچه هم هستم وقتی خیالپردازی میکنم تنهایم پر میشه

منم تنهام تک فرزندم هیچ جا هم نمیرم

خونه آرومی ندارم متاسفانه یه شب درمیون دعوا

مدیتیشن ؟ نه نیست قبل خواب انجامش بده .صبح هم میتونی ‌‌..شب برای خواب راحته ..میتونی با حسین عرب زاده شروع کنی 

اره خیلی بده که از زندگی بیوفتی مثلا من جای کار تلاش درس خوندن همش تو خیالاتم بودم ۶ ماه دارو مصرف ک ...

داروی شما چی بود؟ 

مدیتیشن ؟ نه نیست قبل خواب انجامش بده .صبح هم میتونی ‌‌..شب برای خواب راحته ..میتونی با حسین عرب زاد ...

مرسی عزیزم 

البته چون درگیر درس بودم زیاد اذیت نمی‌شدم ولی الان چون نزدیک کنکورم استرسم زیاد شده دنبال یه راهی برای آروم کردن خودمم 

جهل و نادانی چیه ؟ من ۲۰ سال با این مشکل درگیر بودم و فکر می کردم با مدیتیشن می تونم کنترلش کنم ولی ...

هنوز ب قدر ادمی پی نبردی پس .هر جور خودتون دوست دارین