2777
2789
عنوان

تا الان نمیدونستم این رفتار من یه مشکل روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 83 پست
اخی عزیزم من وقتی موسیقی گوش میدم بیشتر میرم تو خیال تو ازدواجتون به مشکل نخوردید

نه اصلا کسی نمی دونه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

من هیچ وقت شخصیت ها رو تو زندگی واقعی ام نیاوردم یه سری شخصیت خاص تو یه خانه خاص و شهری غیر از شهر خ ...

گلم این افکار ک هیچ سودی ندارن یا افکارت رو کنترل کن در جهت مثبت یا دارو بخور کلا از بین برن

باورت نمیشه وفتی ذهنت خالی بشه و در لحظه زندگی کنی چقدر لذت بخشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم این افکار ک هیچ سودی ندارن یا افکارت رو کنترل کن در جهت مثبت یا دارو بخور کلا از بین برنباورت نم ...

واقعا همینه.  شاید تا حالا ۶ بار دارو درمانی کردم یه مدت خوب می شم بعد یک سال دوباره شروع می شه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اره بخدا گاهی خودم میخام تصویر ذهنی داشته باشم ولی اصلا نمیتونم

چه جالب یعنی انقدر فرقه 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

ولی عزیزم پدری که با دخترش خیلی بد اخلاقه و باعث

میشه اینجوری بشه خیلی بی غیرت تر از اون پدریه

که با دخترش رفیقه و محدودش نمیکنه

چقدم با اعتماد به نفس میگفتی بلایی سرمون نیومده!!!

حدس میزدم اون حرفا یه ریشه ای داشته باشه

از پدرت ناراحت نباش اون فقط باغیرته😏😏

آدمایی که این افکارو دارن خودشون همونجوری بزرگ شدن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ولی عزیزم پدری که با دخترش خیلی بد اخلاقه و باعثمیشه اینجوری بشه خیلی بی غیرت تر از اون پدریهکه با د ...

آره من آسیب دیدم مثل شما که بلدی بیای دست بزاری روی نقطه ضعف هرکس 

من آسیب دیدم ولی کسی که تو ۱۴ سالگی زگیل تناسلی داره آزاده 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.