2777
2789
عنوان

تا الان نمیدونستم این رفتار من یه مشکل روانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 83 پست
قرص اسنترا ۵۰ بهم داد تا چند ماه استفاده کنی خیلی خیلی کمتر می شه و این قرص ضد افسردگی هم هست. شوقت ...

میتونم بخرم؟ یعنی قابل خریده ؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم وضع مالیش خوبه ولی هیچ خیری از زندگی ندیدم همش خیانت و بد اخلاقی و کتک 

باعث شده تو این سن همش دستام بلرزه 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

پس بهت کمکی نمیکنه فقط وقتتو تلف میکنه از دنیا عقب میمونی برو حتما روانپزشک ی دارو هایی میده این خیا ...

تو تهران جایی میشناسید

میتونم بخرم؟ یعنی قابل خریده ؟

بله داروخونه بدون نسخه هم می ده.  هفته ای اول نصف قرص بخور که بدنت عادت کنه از هفته های بعد یه دونه قرص بخور 

حدود دو هفته طول می کشه که کم کم تاثیرش ببینی بعد سه ماه تاثیرش به اوج خودش می رسه و حدود ۶ ماه که مصرف کنی تاثیراتش روی ذهن و بدت و سبک زندگیت تثبیت می شه

بعد دیگه بسته به شدت بیماریت دکتر تشخیص می ده که دارو تا همون ۶ ماه مصرف کنی یا تا یک سال ادامه بدی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

با قرص تجویز کردن راه حل درست نمیشه عزیز من .مدیتیشن کن .سریع نرو سر اینکه چهار تا قرص بخوری رو همه چی سرپوش بذاری .

بله داروخونه بدون نسخه هم می ده. هفته ای اول نصف قرص بخور که بدنت عادت کنه از هفته های بعد یه دونه ...

خواب آور نیست ؟ اخه من کنکور دارم 

پس بهت کمکی نمیکنه فقط وقتتو تلف میکنه از دنیا عقب میمونی برو حتما روانپزشک ی دارو هایی میده این خیا ...

دقیقا. مثل یه اعتیاد فقط عمر و فرصت های زندگی تباه می کنه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

با قرص تجویز کردن راه حل درست نمیشه عزیز من .مدیتیشن کن .سریع نرو سر اینکه چهار تا قرص بخوری رو همه ...

خونه آرومی ندارم متاسفانه یه شب درمیون دعوا 

منم خیلی اینجورم،، اخه مشکلش چیه؟ خیلی اروم میشم انگار

اخه از کارای روزانه جا میمونم