2777
2789
عنوان

بابام زمینم رو و بزور ازم گرفت🙂🖤

772 بازدید | 45 پست

من سال هاااا هر چی طلا داشتم و برام ارزشمند بودن (هدیه گرفتم) و یادگاری بودن رو ازشون دل کندم و یه تیکه زمین خریدم ۲ سال پیش،(طلا های مامانم +طلای خودم)

زمین من و مامانم نصف نصف

اون زمین جز یه پروژه بود که قیمتش این دوسال بالا رفت بابام خونمون و عوض کرده پول کم اورد با این حال که خودشم تو اون پروژه زمین داشت بزوررر زمین ما رو گرفت چون زمین اون ۱۰ متر بیشتره میگفت اینو نگه داریم.....

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

مامانم جلوی من میگفت راضی نیست اما راضی بود چون ابن خونه نصفش بنامشه و اخرشم انقدر جنگ و بحث و دعوا داشتیم (کتکم خوردم) اخرش با نارضایتی  زمینم و از چنگم دراوردن اون تنها دلخوشیم بود 😔

بابام الان یه خونه بهتر خریده به نام خودش و مامانم و زمین خودشم داره، ماشينشم نفروخت من دلم خوش بود برای اون زمین هزاراان ارزو داشتم💔

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون از شوهراتون

اینم از پدرمادراتون

تعفففففف

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
مامانم جلوی من میگفت راضی نیست اما راضی بود چون ابن خونه نصفش بنامشه و اخرشم انقدر جنگ و بحث و دعوا ...

اول اخر مال توعه دیگه

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

بمیرم برا دلت:)

اگه خودت از سر ترحم و دلسوزی میدادی چیزی ولی زور اخه..‌‌سخته تصورش

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

هرکاری هم کرد نباید میدادی بنطر من

هر روز روی مغزم میرفت دیگه داشت روانیم میکرد چند بارم دست روم بلند کرده دیگه خسته شدم

باورم نمیشه پدری اینجوری کنه 

بیشتر پدرا تازه دوست دارن بچشون پیشرفت کنه خانواده تو پسرفتتم میخوان

اما خب همش مال تو هست در اینده

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

اون از شوهراتوناینم از پدرمادراتونتعفففففف

از هیچی شانس  ندارم 

بخدا از بابام متنفرمممم ، بمیرم نبینمش