از یه ماه پیش اینجوری شدم پاییز زمستون اینطوری نبودم، یه بسسکوییت یا کیک ساده بدون کرِم میخورم حتی کل بدنم شروع میکنه خاریدن طوری که کلافه و دیوونه میکنه، دیگه وای اگه یذره کاکائو داشته باشه، خرما آبمیوه هرچی بخورم اینطوری ام، چرا آخه، بالاخره ادم یوقتا باید یچیز شیرعبخوره یذره انرژی بگیره نمیشه که فقط خیار و دوغ چیز سرد ضعف کش میشم که💔🥲
سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممکنه که حساسیت به مواد غذایی خاصی مثل شکلات، خرما یا کاکائو باعث خارش بشه، گلم. سیستم ایمنی ممکنه به این مواد واکنش نشون بده و همین باعث ایجاد خارش بشه. ممکنه هم یه نوع آلرژی غذایی باشه که به مرور زمان بیشتر میشه. برای این که بدونی دقیقاً چی باعثش میشه، میتونی یه روزانه غذایی داشته باشی و ببینی چه موادی باعث این واکنش میشن. اگه این وضعیت ادامه پیدا کرد، بهتره که یه متخصص پوست یا آلرژیشناس نظر بده.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!