2777
2789

بچه ها سلام

خوبین

ی مسئله هست بارها درموردش تاپیک زدم

اماالان ی مسئله ساده برامن نیست

س

شده چیزی ک روح و روانم 

جسمم

زنذگیم هما چیزم رو‌نابود کرده

پسرم نه‌ماهه‌شد‌وهنوز ک هنوزه هییییییییییییییییییییچ چیزی بجز شیر اونم توی خواب نمیخوره

هرراهی بگید رفتم

سرنگ قاشق

غذای سفت

شل

رقیق

بیست جلسه کاردرمانی میبرم‌درییییغ از یک اپسیلون تغییر

عکس بلع باریم‌گرفتم هیییچ‌مشکلی نداره

فقط میخوام ولش کنم دیگه

نمیخوام دیگه غذا بدم

از استرس میلرزم

این بچه نابودم کرد

پیرم کرد

بیچاره م کرد

‌وقتی از هر دری وارد میشم ب بنبست میرسه 

پس شاید رها کردن خوبه..

فقط بگید بودن بچه هایی ک‌یهو خوب شن؟

چون من دیگه فقط منتظر معجزه م وتمام

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ماهشه 

خوبه دیگه شیر تا دوازده ماهگی غذای اصلیش هست 

هیچ نگران نباش 

سر سفره 

یه انگشت به هر غذایی که میخورید بزن به لباش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یعنی رفلاکس نداره؟ آلرژی غذایی نداره من دخترم تا یکسال به بالا به خاطر رفلاکس و آلرژی جز شیر خودم که رژیم بودم نمی‌تونست بخوره همش حالش بد میشد بعد از یک‌سالگی کم کم با سوپ و اینا سازگار شد یکسال و نیم خیلی بهتر شد درکت میکنم منم تا مرز جنون رفتم خوب میشه یکم دیگه صبوری کن

من خودم تا ۵ سالگی هیچیی نمیخوردم درحدی که مادرم میگفت این چجوری زنده اس میرفت امازاده ها زجه میزد 

که من یکم بخورم هرچی میداد تف میکردم بیرون تعریف میکنه که فقط اب  هر بچه ای یه مدله دیگه

بعد از نوجوونی انقدر میخوردم که پشیمون شد 

تو خواب بهش فرنی بدی هم نمیخوره؟

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”