2777
2789
عنوان

یه دکتر طب سنتی عالی معرفی میکنید

95 بازدید | 6 پست

مخصوصا که اگر دکتر حاذقی بودن و در درمان اضطراب و استرس و این مورد بیماری ها تبحر داشتن و تونستن درمان کنن هر کی معرفی کنه خدا خیرش بده❤️🫂

سلام🌸🌸

ویزیت آقای قربانپور

⏰دوشنبه ها وچهرشنبه ها ۳تا۷

🏠کرج فردیس شهرک ۱۱۰ میدان سلامت امید غربی نبش یگانه پ ۴۵۱طبقه هم کف

☎️ ۰۹۲۰۳۱۰۲۶۱۷درخشان

⏰پنج شنبه ها ۱۰تا۱۲صبح

۰۹۳۶۳۰۶۵۴۷۸

🏠شهرری _ میدان شهداء شاملو (فرمانداری) _ به سمت مترو(خیابان مدرسه) _ خیابان تبلیغات اسلامی _ پلاک یک مرکز نرجس خاتون

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توتاپیکتون خوندم شماهم مثه من هرچی داروی اعصاب خوردین خوب نشدین ؟پس چجوری میخاین درمان شین ؟من باداروهای آرامبخش طب سنتی وپرهیزغذایی بهترمیشم ولی الان باردارم نمیتونم زیاددمنوش بخورم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توتاپیکتون خوندم شماهم مثه من هرچی داروی اعصاب خوردین خوب نشدین ؟پس چجوری میخاین درمان شین ؟من بادار ...

دیگه واقعا خستم نمیدونم هیچی چون دستم به هیچ جا بند نیست هیچ.....

دیگه واقعا خستم نمیدونم هیچی چون دستم به هیچ جا بند نیست هیچ.....

باورمیکنی اینقد رطوبت وسردیه بدنم بالاس که تایه ذره لبنیات گوشت گاو یاحتی به خدا میوه میخورم میمیرم وزنده میشم من حتی دکترطب سنتی نرفتم به خدا اعتمادندارم خواهرم بیخواب شده بود رفت طب سنتی شهرمون به خدابدترشد من دیگه پست های طب سنتی رو دنبال میکنم باتوجه به مزاج واین حرفا روخودم تست میکنم ببینم حالم بهترمیشه یانه آخه ازهمه جاموندم فقط فهمیدم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40