2777
2789

دیروز بدنم یهو پر شد دونه و خارش فک کردم چیزی نیش زده بعدش خودبخود خوب شد تااینک دوباره آخر شب پرررر شد شدید تر از قبلیه دیگ فهمیدم کهیره بزرگ و همراه خارش 

باز الان دوباره زدم با شدت بیشتر 😭😭 دکتر رفتم مثلا بهترین دکتر شهر ولی ببخشید هیچی عقلش نمی‌کشید

دلیلش این کهیرا چیع؟ اینم بگم دیروز معده درد شدید و حالت تهوع و اسهال بودم دکتر میگف اینا ربطی ب کهیر ندارن ولی می‌دونم هرچیه به هم مربوطه چون ناگهانی همزمان باهم اومدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وقتی چیز های گرم زیاد می خورم کهیر میزنم . 

اونم زیاد . 

اما بعدش با خوردن چیز های سرد مثل ماست و خیار و پرهیز کردن از گرمیانه ها خوب میشه . 

البته چند روزی طول می کشه 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
شما زدی تاحالا ؟ عکسشو بفرستم دلیل کهیر زدن شما چی بوده

پسرم تو چهارسالگی، ظاهرا شربت تمشک  جنگلی خورده بودیم و تمشک جزو میوه های حساسیت زاست

بردمش دکتر گفت کهیر

هر چند دقیقه نقاطیکه کهیر بود روی بدنش جا به جا میشد، از سینه، به صورت، باز پا، باز پشت

یعنی تا چند روز هی کهیر میزنی و میره؟یا همونا چندروز میمونه

یک دفعه می زنم و چند روزی می مونه و بعد خوب میشه 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺