2777
2789
عنوان

ریاضی فیزیک یا هنرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا.من دوستام تو مدارس غیر انتفاعی حق التدریسی تدریس میکنن.و تو دانشگاهم همینطور.

مدارس غیر انتفاعی اصلا حقوق درستی نداره

و هر زمانی که بخوان میتونن از مدرسه بیرونت کنن

در کل آینده خاصی نداره

من مادر یه پسر همسر تو هستم، برو ریاضی ،از الان خودت رو محدود به یک رشته نکن،شاید تا سه سال دیگه علا ...

محدود به یه رشته نکردم خودمو

پرسیدم از مردم ریاضی یا هنرستان 

که بیشتر گفتن هنر 

که البته خودمم میدونم آینده هنر بهتره اما خب گفتم بپرسم ببینم چه خبره

نه چه اشکالی داره مگه؟همه قرار نیست که دکتر مهندس بشن که

ععععع به سلامتی کدوم رشته ؟ منم والا امروز با پسرم خیلی تحقیق کردیم میگم وقتی به درس خیلی علاقه نداره و معدلش ۱۸عست چرا بفرستم به زور رشته ریاضی، البته من میگم نظری برو فرقی ندارد انسانی یا تجربی ،اون میگه تو نظری باز ریاضی بهتره ، امروز درباره فنی حرفه ای یکم حرف زدیم و تحقیق کردیم بزرگترین مشکلش اینه که نمیشه آزمون فرهنگیان ازش شرکت کرد ولی میشه کنکورسراسری و کنکور زبان رو شرکت کرد، یه سوال دیگه داشتم فنی حرفه ای ها زمان ما۱۱سال درس می‌خواندم ما تجربی ها ۱۲,سال ،الان چطور شده؟ بعدش هم اینکه اونا هم برای خودشون کنکور دارن ؟ اگه قبول بشن کارشناسی پیوسته اصلا ندارن ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ععععع به سلامتی کدوم رشته ؟ منم والا امروز با پسرم خیلی تحقیق کردیم میگم وقتی به درس خیلی علاقه ندار ...

والا منم همسن‌ پسر خودتونم در مورد چیزایی که گفتین اطلاع کافی ندارم ولی بله اوناهم کنکور دارن حالا یه عده عملی و تئوری مثل موسیقی و گرافیک یه عده هم فقط کنکور تئوری یا همون کتبی رو دارن مثل معماری

برای خوندن کارشناسی هم باید بگم‌ که نه کارشناسي پیوسته نداره و برای ورود به کارشناسی در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته باید شرکت کنی